NHL: februárban ismét szabadtéri meccset rendeznek

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 11:44
Ahogy idén, jövőre is rendeznek szabadtéri mérkőzést Kaliforniában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) soron következő alapszakaszában.

Ezúttal a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) érdekelt San Francisco 49ers Levi's Stadionja lesz a helyszín, ahol a címvédő Los Angeles Kings a San Jose Sharks együttesével csap össze február 21-én.

A 2010–2011-es szezon óta a két csapat a rájátszással együtt 41 alkalommal találkozott egymással, ez a legtöbb az egész ligában az utóbbi négy évet tekintve. Az idei playoffban is megküzdöttek egymással a felek és bár a Sharks 3–0-ra vezetett a párharcban, végül 4–3-ra alulmaradt.

A Cápák először játszanak majd szabadtéri meccset, míg a Királyok éppen idén januárban az első kaliforniai szabadtéri találkozón léptek jégre fedetlen arénában. A Los Angeles Dodgers baseballcsapatának stadionjában rendezett összecsapáson – amely az NHL történetének legmelegebb mérkőzése volt, lévén a találkozó kezdetekor 17 Celsius-fokot mértek – a Kings 3–0-ra kikapott az Anaheim Duckstól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik