NHL: Crosby három assziszttal zárta az 500. mérkőzését

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2013.12.06. 07:21
null
Crosby a Cápák között is lubickolt (Fotó: Action Images)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján 500. mérkőzését játszotta Sidney Crosby, a Pittsburgh Penguins csapatkapitánya. A center három assziszttal segítette csapatát a San Jose Sharks elleni meccsen, amelyen Chris Kunitz kétszer talált a kapuba és végül 5–1-re nyert a hazai pingvinsereg. Crosby immár 42 ponttal vezeti a pontlistát.

 

A nyugati sereghajtó Edmonton Oilers 8–2-re legyőzte a Colorado Avalanche-t. A kanadai együttes az első harmadban 3–0-ra vezetett, majd feljöttek egy gólra a vendégek. Ezt követően azonban ismét csak az Oilers volt a pályán. A hazaiaktól Taylor Hall mesterhármast ütött.

A Montreal Canadiens az ősi rivális Boston Bruinst verte meg 2–1-re, és így az utolsó kilenc mérkőzésen 17 pontot gyűjtött, amivel csoportjában az élre állt.

A carolinai Jeff Skinner mesterhármassal vette ki részét a Nashville Predators legyőzésében. A New York Islanders összesítésben és idegenben is sorozatban nyolcadik alkalommal kapott ki.

A Toronto Maple Leafs annak ellenére tudta hosszabbítás után 3–2-re felülmúlni a Dalla Starst, hogy a a kapura lövési arány 50:24 volt a rivális javára.

NHL, ALAPSZAKASZ
Buffalo Sabres–New York Rangers 1–3
Toronto Maple Leafs–Dallas Stars 3–2 – hosszabbítás után
Pittsburgh Penguins–San Jose Sharks 5–1
Montreal Canadiens–Boston Bruins 2–1
Tampa Bay Lightning–Ottawa Senators 3–1
Florida Panthers–Winnipeg Jets 5–2
St. Louis Blues–New York Islanders 5–1
Nashville Predators–Carolina Hurricanes 2–5
Minnesota Wild–Chicago Blackhawks 4–3
Edmonton Oilers–Colorado Avalanche 8–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik