NHL: Crosby folyékony étrenden, a rájátszásra visszatérhet

Vágólapra másolva!
2013.04.02. 16:30
A Pittsburgh Post Gazette arról számolt be, hogy az észak-amerikai jégkorongbajnokságban vitézkedő helyi Penguins súlyos sérülést szenvedő kiválósága, Sidney Crosby a rájátszásra visszatérhet a csapatba.

Amint arról korábban már beszámoltunk: a gólokban és asszisztokban is erős center a New York Islanders elleni alapszakaszmeccs (2–0) második percében sérült meg, arcon találta a saját csapattársa, Brooks Orpik által meglőtt korong.Amint arról korábban már beszámoltunk: a gólokban és asszisztokban is erős center a New York Islanders elleni alapszakaszmeccs (2–0) második percében sérült meg, arcon találta a saját csapattársa, Brooks Orpik által meglőtt korong.

Crosby állkapcsa eltört, több foga kiesett, így nem kerülhette el a műtétet. Egy titánlemezzel rögzítették a sérült testrészt, és természetesen a sérült fogak is ápolásra szorultak, jelenleg csak folyékony táplálékot vehet magához.

Az alapszakasz április végén ér véget, a hátralévő négy hétben szakértők véleménye szerint Crosby felépülhet, és játékra alkalmas állapotba kerülhet. A Penguins remek szériában van, jelenleg első helyen áll a Keleti főcsoportban – már most biztos playoffrésztvevő –, legutóbbi tizenöt meccsét kivétel nélkül megnyerte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik