NHL: a Rangers Washingtonban törte meg a Capitals győzelmi sorozatát

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.03.21. 09:19
null
A New York Rangers legyőzte a Washington Capitalst (Fotó: Getty Images)
A New York Rangers 3–1-re győzött a Washington Capitals vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján, a fővárosi együttesnek ezzel megszakadt a hét mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata.

A címvédő Tampa Bay Lightningban Andrej Vaszilevszkij 30 lövést hárított a Chicago Blackhawks elleni 4–1-es győzelem alkalmával, és miután sorozatban 11. sikerét könyvelhette el, utóbbival beállította Louis Domingue 2018 november vége és 2019 február közepe között felállított klubrekordját.

Juuse Saros 47 védett lövéssel zárt a Nashville Predatorsban, amely 2–0-ra így is alulmaradt a Florida Panthersszel szemben.

A Colorado 6–0-ra lelépte a Minnesotát, az Avalanche kapusa, Philipp Grubauer 31 védéssel hibátlan teljesítménnyel zárt, a szezonban ötödik, karrierje során 16. alkalommal.

A St. Louis egymást követő második napon nyert a San Jose vendégeként, a pénteki, ráadásban kiharcolt győzelmet szombaton 5–2-es siker követte. A Sharks sorozatban negyedik mérkőzését veszítette el.

Szétlövés döntött a Montreal-Vancouver összecsapáson, a 4–4-es állást követően a győztes találat a hatodik párban Tomas Tatar érdeme volt, aki 1+1-gyel zárt a mérkőzésen.

A dán Oliver Bjorkstrand szintén góllal és a szétlövésben győzelmet érő sikeres rávezetéssel zárt a Columbus Blue Jacketsben, amely 3–2-re bizonyult jobbnak a Carolina Hurricanesnél.

Derick Brassard három találattal járult hozzá az Arizona Coyotes 5–1-es sikeréhez az Anaheim Ducks ellen.A Winnipeg Jets hibába vezetett 2–0-ra, vendéglátója, az Edmonton Oilers még az első harmadban szépített, majd a záró harmadban lőtt három góllal fordított, és 4–2-re nyert.

JÉGKORONG
NHL, ALAPSZAKASZ

Washington Capitals–New York Rangers 1–3
New Jersey Devils–Pittsburgh Penguins 1–3
Florida Panthers–Nashville Predators 2–0
Colorado Avalanche–Minnesota Wild 6–0
Tampa Bay Lightning–Chicago Blackhawks 4–1
Carolina Hurricanes–Columbus Blue Jackets 2–3 – szétlövéssel
Detroit Red Wings–Dallas Stars 0–3
Montreal Canadiens–Vancouver Canucks 5–4 – szétlövéssel
New York Islanders–Philadelphia Flyers 6–1
Toronto Maple Leafs–Calgary Flames 2–0
Anaheim Ducks–Arizona Coyotes 1–5
San Jose Sharks–St. Louis Blues 2–5
Edmonton Oilers–Winnipeg Jets 4–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik