NHL: a ráadásban győzött az Edmonton a Washington ellen

Vágólapra másolva!
2022.03.10. 09:47
null
Oshie (77) gólja egy pontot ért a Canadiensnek (Fotó: Getty Images)
Az Edmonton Oilers fordulatos csata végén, a hosszabbításban ütött góllal 4–3-ra legyőzte a vendég Washington Capitals együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján – jelentette az MTI.

A találkozón a vendégek szereztek vezetést a második harmad elején, ám az Oilers még ebben a szakaszban fordított. A harmadik periódust ismét a Capitals kezdte jobban, T. J. Oshie egyenlített, de az 51. percben Brad Malone szezonbeli első góljával újra az Edmonton került előnybe. A kanadai gárda ezek után őrizte az eredményt, s már győztesnek érezhette magát, ám két másodperccel a vége előtt Oshie hosszabbításra mentette a Washingtonnak a meccset. Az Edmonton játékosai számára sokkolóan hathatott, hogy az utolsó pillanatokban csúszott ki kezükből a siker, a ráadásra azonban sikerült összekapniuk magukat, és Connor McDavid szép góljával meg tudták nyerni az összecsapást.

A nap másik meccsén a Vancouver Canucks az 1+3-ig jutó J. T. Miller vezérletével sorozatban harmadik győzelmét aratva nyert 5–3-ra a ligautolsó Montreal Canadiens ellen.

NHL, ALAPSZAKASZ
Edmonton Oilers–Washington Capitals 4–3 – hosszabbítás után
Vancouver Canucks–Montreal Canadiens 5–3

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik