NHL: a Pittsburgh egyenlített, a Tampa Bay növelte előnyét

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.05.19. 07:08
null
Tristan Jarry (balra) ezúttal ura volt a helyzetnek az Islanders ellen (Fotó: Getty Images)
A Pittsburgh Penguins egyenlített a New York Islanders ellen, míg a Tampa Bay Lightning növelte előnyét a Florida Panthersszel vívott párharcban az NHL rájátszásának első fordulójában. A Las Vegas győzelemmel kezdett a Minnesotával szemben.

Az Islanderstől az első mérkőzésen négy gólt kapó Tristan Jarry ezúttal 39 védéssel csak egyszer engedte a New York-iaknak, hogy betaláljanak, míg Bryan Rust és Jeff Carter is betalált, így nyert 2–1-re a Pittsburgh.

A floridai derbin a Tampa Bay Steven Stamkos és Ondrej Palát góljával az első harmadban elhúzott, és miután a Panthers csak egyszer volt eredményes, a végén az üresen hagyott kaput is bevette a Lightning.

Las Vegasban gól nélküli első harmad után a Minnesota szerzett vezetést, de Matt Dumba góljára Jonathan Marchessault 18 másodpercen belül válaszolt, Alex Tuch pedig öt perccel később fordított. Tuch a harmadik harmadban biztosította be a hazai sikert.

A kanadai csapatokat tömörítő Északi csoportban még alapszakasz-mérkőzést játszottak, a rájátszásban való szereplés reményétől már egyaránt elbúcsúzó Vancouver és Calgary összecsapásán a Canucks győzött. Nekik ma este még lesz egy meccsük, azzal válik teljessé az alapszakasz eredménysora.

NHL
RÁJÁTSZÁS, 1. FORDULÓ
2. MÉRKŐZÉSEK
Keleti csoport

Pittsburgh Penguins–New York Islanders 2–1
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1–1
Középső csoport
Florida Panthers–Tampa Bay Lightning 1–3
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 0–2
1. MÉRKŐZÉS

Nyugati csoport
Vegas Golden Knights
–Minnesota Wild 3–1

ALAPSZAKASZ
Északi csoport

Vancouver Canucks–Calgary Flames 4–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik