NHL: a Philadelphia szétlövésben győzte le a New Jerseyt

Vágólapra másolva!
2013.03.16. 06:04
null
A Pekka Rinnét váltó Chris Masont háromszor mattolták a Calgary játékosai (Fotó: Reuters)
Fontos csoportmeccset nyert meg a Philadelphia Flyers az NHL-ben: szétlövéssel győzte le riválisát, a New Jersey Devilst.

 

A Philadelphia kapusa, Ilja Brizgalov 27 lövést védett a rendes játékidőben és a hosszabbításban, majd a túlóra után csak honfitársa és druszája, Ilja Kovalcsuk tudott túljárni az eszén, David Clarkson és Patrik Elias próbálkozását hárította, így nagy szerepe volt abban, hogy a Flyers több mint egy év után (2012. március 10.) újra megnyert egy meccset szétlövésben.

Edmontonban nem jutottak el a szétlövésig a csapatok, Pavel Dacjuk ugyanis a hosszabbítás 4. percében megszerezte a Detroit győztes találatát.

Pekka Rinnét egy nappal korábban – a Vancouvertől elszenvedett 7–4-es vereség alkalmával – a második harmadban hívta le a pályáról a Nashville edzője, a finn kapus azonban a Calgary elleni még hamarabb a csere sorsára jutott. A kapuját eltaláló első két lövésből ugyanis két gólt kapott, így nyolc perc után mehetett pihenni. A Predators nélküle sem volt jobb, a Flames végül 6–3-ra nyert.

NHL
ALAPSZAKASZ, 53. JÁTÉKNAP

Philadelphia Flyers–New Jersey Devils 2–1 – szétlövéssel
Calgary Flames–Nashville Predators 6–3
Edmonton Oilers–Detroit Red Wings 2–3 – hosszabbítás után

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik