NHL: 11 gólos meccsen nyert a Boston, playoffban a Nashville

Vágólapra másolva!
2016.04.02. 06:51
A címvédő Chicago Blackhawks a négypontos (2 gól, 2 gólpassz) orosz Artemij Panarin vezérletével hosszabbítás után győzött 5–4-re a Winnipeg Jets otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.

A vendégeknél nem játszhatott a háromszoros Stanley Kupa-győztes védő, Duncan Keith, mert az utolsó öt alapszakasz- és az első rájátszás-mérkőzésre szóló eltiltást kapott a minnesotai Charlie Coyle „letaglózásáért”. A háromszoros All Star-válogatott hátvéd a kényszerpihenő alatt 149 ezer dollártól (41 millió forint) esik el. Kupa-győztes védő, Duncan Keith, mert az utolsó öt alapszakasz- és az első rájátszás-mérkőzésre szóló eltiltást kapott a minnesotai Charlie Coyle „letaglózásáért”. A háromszoros All Star-válogatott hátvéd a kényszerpihenő alatt 149 ezer dollártól (41 millió forint) esik el.

A Boston Bruins a playoffba kerülés szempontjából fontos győzelmet aratott St. Louisban, a cseh David Krejcí négy pontot (2 gól, 2 gólpassz) gyűjtött.

A szabadnapos Nashville Predators bejutott a másfél hét múlva kezdődő rájátszásba azt követően, hogy az alapszakaszgyőztes Washington Capitals legyőzte a Colorado Avalanche alakulatát.

NHL, ALAPSZAKASZ
Detroit Red Wings
–Minnesota Wild 3–2
St. Louis Blues–Boston Bruins 5–6
Winnipeg Jets–Chicago Blackhawks 4–5 – hosszabbítás után
Colorado Avalanche–Washington Capitals 2–4
Anaheim Ducks–Vancouver Canucks 2–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik