NFL: simán hozta a kötelezőt a Buffalo, könnyedén nyert a Patriots

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.11.14. 23:15
null
A New England Patriots kiütötte a Cleveland Brownst (Fotó: Getty Images)
Hozta a kötelezőt, és 45–17-re legyőzte a New York Jetst a Buffalo Bills, míg a New England Patriots 45–7-re ütötte ki a Cleveland Brownst a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 10. fordulójának vasárnap esti mérkőzésein.

 

A Browns Austin Hooper passzolt touchdownjával, valamint Chase McLaughlin extra pontjával az ötödik percben még 7–0-ra vezetett, azonban ezután a Patriots megállíthatatlan volt. A házigazda még az első negyed vége előtt egyenlített, a másodikban 17, a harmadikban 7, a negyedikben további 14 pontot szerezve 45–7-re diadalmaskodott. Ehhez azonban szükség volt Rhamondre Stevenson két futásból szerzett TD-jára is.

A Buffalo Bills az első negyedben nem kapott pontot, a félidőre pedig 17–3-ra vezetett. A harmadik negyedben aztán 21 ponttal sikerült elhúznia a vendég együttesnek, s bár az utolsó játékrészt 14–7-re megnyerte a New York Jets, ez már csak az eredmény szépítésére volt elég.

Továbbra is tartja a lépést az Dallas Cowboys az Arizona Cardinalsszal. A dallasiak ezúttal az Atlanta Falcons ellen arattak 43–3-as győzelmet. A vendégeket egyedül Koo Jungho mezőnygólja mentette meg attól, hogy a Cowboys lenulláza őket.

A Washington Football Team nagy meglepetésre könnyedén nyert a Tampa Bay Buccaneers ellen. A nyolc forduló alatt mindössze két mérkőzést elveszítő Buccaneers már az első félidőben tízpontos hátrányban volt. A harmadik és a negyedik negyed elején is faragtak aztán a vendégek a hátrányukból, de mind a kettőt döntetlenre tudta hozni a fővárosi csapat, amely így 29–19-re győzött.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
10. FORDULÓ

Dallas Cowboys–Atlanta Falcons 45–3
Indianapolis Colts–Jacksonville Jaguars 23–17
New England Patriots–Cleveland Browns 45–7
New York Jets–Buffalo Bills 17–45
Pittsburgh Steelers–Detroit Lions 16–16 – hosszabbítás után
Tennessee Titans–New Orleans Saints 23–21
Washington Football Team–Tampa Bay Buccaneers 29–19
Később
Hétfő, 2.20:
Las Vegas Raiders–Kansas City Chiefs (TV: Arena4)
Kedd, 2.15: San Francisco 49ers–Los Angeles Rams (TV: Arena 4)
Pénteken játszották

Miami Dolphins–Baltimore Ravens 22–10

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik