NFL: megünnepelték a lúzercsapat történelmi bénázását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.08. 12:45
Mint ismert, a Cleveland Browns egyetlen mérkőzést sem tudott megnyerni az NFL 2017-es alapszakaszában. A gárda egyik szurkolója e jeles sorozat alkalmából utcai felvonulást rendezett – a képek és a videók tanúsága alapján a rendezvény iránt kifejezetten nagy volt az érdeklődés.

A Cleveland egyik szurkolója még néhány héttel ezelőtt kezdte el a közösségi oldalán terjeszteni ötletét, miszerint utcai felvonulást rendez, amennyiben a Browns nyeretlen alapszakaszt zár.

A csapat ezt meg is tette, így a szurkoló betartotta ígéretét, s a kellő engedélyek beszerzésével (valamint a beérkező adományoknak köszönhetően) meg is tartották a felvonulást.

Persze túlzás lenne azt állítani, hogy a kilátogató rajongók jól szórakoztak volna, elvégre az esemény inkább egy burkolt tiltakozás volt – rengeteg táblával lehetett találkozni, amely a tulajdonos Jimmy Haslam hozzáértését kérdőjelezte meg, de természetesen sokan kikeltek Hue Jackson vezetőedző ellen is, aki eddigi két idénye alatt egy siker mellett 31-szer kapott ki a Browns élén, mégis megtarthatta állását.


























Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik