NFL: Kobe Bryant segített Richard Shermannek visszatérni

Vágólapra másolva!
2018.09.05. 10:08
A Seattle Seahawks csapatával 2014-ben Super Bowl-győztes Richard Sherman előző NFL-es idénye gyakorlatilag ment a kukába, miután a 30 éves emberfogó (cornerback) 2017 novemberében súlyos Achilles-ín-sérülést szenvedett.

Bajban ismerszik a barát, tartja a mondás, és Sherman segítségére nem akárki sietett a nehéz időkben és vált nélkülözhetetlenné a felépülésében: a Los Angeles Lakers profi kosárlabdacsapatával ötszörös bajnok, a Team USA-vel kétszeres olimpiai aranyérmes Kobe Bryant. a Los Angeles Lakers profi kosárlabdacsapatával ötszörös bajnok, a Team USA-vel kétszeres olimpiai aranyérmes Kobe Bryant.

A Kaliforniában nevelkedő Sherman mindössze nyolcéves volt, amikor a sztárkosaras NBA-karrierje elkezdődött (egyébként akkor vált nagy Lakers és Bryant-rajongóvá, amikor nagymamájával a meccseiket nézte), a két sportoló között később barátság szövődött.

Bryant 2013-ban hasonló sérüléssel küzdött, és Sherman (aki ezt megelőzően egy meccset sem hagyott ki) szerint a korábbi NBA-csillaggal folytatott beszélgetések, a tőle kapott információk és tapasztalatok elengedhetetlenek voltak a visszatérésében, abban, hogy a hétvégi NFL-nyitányon pályára léphessen immár a San Francisco 49ers színeiben a Minnesota Vikings ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik