NFL: így tippelte meg helyesen az összes idei Jets-meccs eredményét

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.14. 19:06
null
A Jets eddig azt teszi, amit a szurkoló érméje augusztusban diktált (Fotó: Getty Images)
A New York Jets egyik szurkolója az idény előtt egy érme feldobásával próbálta megsaccolni az NFL-csapat összes meccsének végeredményét, és a kilencedik hétig minden tippje talált.

A sport történelmében sokan sokféleképpen próbáltak meccseredményeket megtippelni. Emlékezzünk csak vissza Paul polipra, aki a 2010-es futball vb-n nyolcból nyolc meccs végkimenetelét tippelte meg helyesen.

Ezúttal viszont egy szurkoló nem élő állatot, hanem mindennapi tárgyat használt célja eléréséhez. Egy Noonernation néven futó felhasználó augusztus 21.-én osztott meg egy képet Twitter-oldalán, amin bemutatja, egy pénzérme segítségével jósolta meg, hogy fog teljesíteni kedvenc csapata idén.

Rajta kívül talán csak a legelvakultabb szurkolók gondolták volna, hogy a Jets első kilenc meccséből haton is felülkerekedik ellenfelén.

A jövőre tekintve sok buktató lehet még a listán, hiszen a pihenőhetük utáni második héten a New York-iak a liga egyik leggyengébb formában lévő csapatával, a Chicago Bearsszel játszanak, és az érme vereséget jósolt, ugyanakkor a két Super Bowl-esélyest, a vasárnap egymással rendkívül izgalmas hosszabbításos mérkőzést játszó Minnesota Vikingst és Buffalo Billst is le kell győznie – utóbbit másodszor ebben az idényben.

Sőt ha a lista végére tekintünk, a pénzérme szerint a Jets egészen az AFC főcsoportdöntőjéig menetel majd, amiben a legtöbbek a biztató kezdés után is kételkednek.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik