NFL: hivatalosan is kirúgták Brownt – szerinte úgy tették ki, akár egy állatot

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.06. 22:43
null
Brown szerint a Bucs kidobta, akár egy állatot (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a New York Jets–Tampa Bay Buccaneers meccs (24–28) harmadik játékrészében a címvédő balhés elkapója, Antonio Brown levette a felszerelését, majd az öltözőbe vonult. Csütörtökön hivatalossá vált, amit Bruce Arians főedző rögtön a mérkőzés után belengetett, a Bucs kirúgta Brownt.

 

Antonio Brown azért döntött a bizarr megnyilvánulás mellett, mert szerinte Bruce Arians főedző a pályára akarta küldeni, miközben nem érezte magát játékra képes állapotban. Az NFL Network munkatársai megerősítették a híreket, Brown múlt hét csütörtökön és pénteken sem edzett, mert szúró fájdalmat érzett a lábában, és azt kérte Arianstól, hagyja ki a csapatból.

Ehhez képest a Buccaneers a hivatalos közleményében – melyben tudatja a játékossal való szerződésbontást – azt írta, „Antonio bokáját elláttuk, a neve szerepelt a sérültek listáján, de az orvosi stáb ezután megerősítette, hogy alkalmas a New York Jets elleni játékra.”

A tampaiak hangsúlyozták, Brown a meccs kezdete előtt és közben sem jelezte az orvosoknak, hogy nem tud játszani. Sőt, igazuk bizonyításáért azt is felajánlották a játékosnak, hogy egy külsős ortopédus szakvéleményt nyílvánit a sérült testrészéről.

A sztárelkapó az ügyvédjén keresztül kiadott közleményében azt állítja, az edző tudott a sérüléséről, mivel SMS-ben tudatta a problémáiról. Hozzátette, fájdalomcsillapítóval volt kénytelen játszani.

„Úgy dobtak ki, akár egy állatot. Nem voltam hajlandó a logójukat viselni, ezért vettem le a mezt. Miután megműtenek, százszázalékosan térek vissza, várom a következő idényt” – idézi a problémás játékost a BBC.

Brown sokadik balhéja ez az elmúlt években. Pittsburghből, ahol a liga egyik legjobbja volt a posztján, kihisztizte magát, a Raidershez szerződött, ahonnan már a holt szezonban elköszöntek tőle, miután előbb leégette a lábujját, majd nem talált megfelelő sisakot, végül beolvasott az általános igazgatónak. A New England Patriotsban egy meccs jutott neki Bradyvel, mielőtt azzal gyanúsították, hogy megfenyegetett egy nőt, aki nemi erőszakkal vádolta meg. A 2020-as idényt a Tampa Baynél fejezte be, és bajnokságot nyert Bradyvel, de a közös kaland most talán végleg véget ért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik