NFL: Bortles, Marrone és Coughlin is hosszabbított Jacksonville-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.25. 20:08
null
A Jaguars számára a Patriots elleni konferenciadöntő jelentette a végállomást (Fotó: Yahoo Sports)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Jacksonville Jaguars hároméves szerződést kötött Blake Bortlesszel.

 

A 25 éves irányítót a 2014-es játékosbörze harmadik választási jogával kaparintotta meg a floridai együttes, amelynek színeiben négy szezon alatt 14928 yardot és 90 TD-t passzolt, emellett a futásokból is összejött még 1410 yard és 7 TD.

A negatív oldalon a 64 interception és a 38 fumble áll – bár ezekből csak 15-öt szereztek meg a védők. A nemrég véget ért idényben az együttes a konferenciadöntőig jutott, ott azonban a New England Patriotstól kikapott.

Bortles a következő három évben 54 millió dollárt kereshet meg. Rajta kívül Doug Marrone vezetőedző, Dave Caldwell általános igazgató és Tom Coughlin is hosszabbított a gárdával.

A Patriots egy évre visszaigazolta a főleg a speciális csapatrészben használt Brandon Boldent, míg a linebacker David Harris 11 év után visszavonult a ligából.

A Kansas City Chiefs elcseréli a 2016-os idényben az év legjobb csapatába beválasztott védőjét, Marcus Peterst. A kiváló emberfogóért eddig ismeretlen draftjogokat ad a Los Angeles Rams.

A ligával kapcsolatos hír még, hogy kiosztották az idei kompenzációs draftjogokat. Az Arizona Cardinals, a Houston Texans, a Denver Broncos és a Cincinnati Bengals kapott egy plusz 3. körös választási lehetőséget. Darabszámra a Cincinnati, a Dallas, a Green Bay és az Oakland járt a legjobban, ők néggyel többször húzhatnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik