NFL: a Jaguars egy meccs után kitette Tebow-t – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.17. 17:22
null
Tebow csak egyszer húzhatta magára a Jacksonville szerelését (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Jacksonville Jaguars kitette Tim Tebow-t.

 

Tim Tebow-t még májusban szerződtette a Jacksonville Jaguars, s Urban Meyer vezetőedző irányító helyett – ami az eredeti posztja – tight endként alkalmazta a csapatnál.

A Jagsben mindössze egy meccsen szerepelt Tebow, a Jaguárok akkor 23–13-as vereséget szenvedtek a Cleveland Brownstól az előszezonban.

Tebow blokkolásai rengeteg kritikát kaptak a médiában, kedden pedig hivatalossá vált, hogy a Jaguars megválik a 34 esztendős amerikai futballistától – ezt ő maga jelentette be abban a Twitter-bejegyzésben, amiben megköszönte az egyesületnek a lehetőséget.


Tebow 2010-ben és 2011-ben a Denver irányítója volt, második évében a rájátszásba jutott a Broncosszal, a Pittsburgh ellen hosszabbításos győzelemre vezette csapatát.

Aztán a New York Jetsnél kevés játéklehetőséget kapott, majd megfordult Philadelphiában és a New Englandnél is, de egyik klubban sem lépett pályára. Utána kommentátorként dolgozott egyetemi futballmérkőzéseken, 2016-tól 2020-ig pedig a New York Mets baseballcsapathoz került, de az MLB-ben nem kapott lehetőséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik