NFL: a Detroit szerződtetné a Patriots védőguruját – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.25. 22:13
Az idény után elhagyhatja a New England Patriotsot Matt Patricia védőkoordinátor, aki a Detroit Lions vezetőedzője lehet – írja egybehangzóan több amerikai sportportál.

A szakállas szakember 2004 óta szolgálja a Patriotsot, amelynél 2012 óta felel a védekező egységért.

Hatalmas része van abban, hogy a csapat a legutóbbi három Super Bowlból kettőt megnyert, a Patriots védelmét ugyanis szinte évről évre újra kellett építenie, miután magasabb fizetés reményében több sztárjátékos is távozott a csapattól.

A Patriots védelme a szezon elején gyenge volt, de Patricia Bill Belichick vezetőedzővel együtt úgy összerakta, hogy a New England várhatóan az AFC első kiemeltjeként várja majd a rájátszást.

Matt Patricia az előző holt szezonban Clevelandben járt, ahol meghallgatta a vezetőedzőt kereső csapat ajánlatát, de visszatért a Patriotshoz. Detroitban is szó volt róla, hogy szerződtetnék, de inkább egy évvel meghosszabbították Jim Caldwell szerződését.

Most viszont valószínűleg tesznek egy próbát Patriciánál, már csak azért is, mert Bob Quinn igazgató jól ismeri a New Englandnél eltöltött közös éveikből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik