NBA: Russell Minnesotában, Wiggins a Warriorsban folytatja

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.06. 23:12
null
D’Angelo Russell Minnesotába költözik (Fotó: AFP)
Csütörtökön magyar idő szerint 21 órakor volt a tengerentúli profi kosárlabdaliga (NBA) cserehatárideje (trade deadline), vagyis eddig cserélhettek játékosokat a csapatok. Már korábban is beszámoltunk néhány megkötött üzletről, ám folyamatosan érkeznek az újabb hírek – nézzük, mi a helyzet most!


A Golden State Warriors megállapodott a Minnesota Timberwolvesszal D’Angelo Russell elcseréléséről, a kaliforniaiakhoz Andrew Wiggins érkezik. A Warriors egy 2021-es első körös és egy második körös draftjogot is kap, a Minnesota pedig Jacob Evanst és Omari Spellmant fogadja be.

A Los Angeles Clippers, a New York Knicks és a Washington Wizards hármas cserét hozott össze, melynek értelmében Marcus Morris és Isaiah Thomas Los Angelesbe költözik. Jerome Robinson megy a fővárosba, Moe Harkless és egy 2020-as első körös draftjog marad a Knicksnek.

A liga jelenlegi legjobb lepattanózója, Andre Drummond elhagyja a Detroit Pistonst, és a Cleveland Cavaliersnél folytatja pályafutását. A Pistons John Hensont, Brandon Knightot és egy 2023-as második körös draftjogot kapott cserébe.

A piac további történéseit itt követhetik nyomon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik