NBA: ritka módját választották a Sacramento ünneplésének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.18. 11:51
Hirdetésektől mentes televíziós meccsközvetítéssel köszönti az új idényt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Sacramento Kings hivatalos médiapartnere.

„Boldogan jelenthetjük be, hogy a hazai idénynyitónk televíziós közvetítését nem szakítják majd meg reklámok, így ízelítőt adhatunk csodálatos szurkolóinknak abból, milyen élményben részesülhetnek, ha a helyszínen nézik meg a csapatot” – kommentálta a médiapartnerrel, az ABC hálózatába tartozó News10 társasággal közösen hozott döntést Chris Granger, a Kings elnöke.

Az „Éljen sokáig a Kings!” fantázianevű eseménnyel, a tengerentúlon meglehetősen ritka forgatókönyvű sportközvetítéssel nemcsak meccslátogatásra próbálják csábítani a drukkereket, és nem pusztán a Denver Nuggets elleni október 30-i hazai idénynyitót ünneplik, hanem azt is, hogy hosszas tárgyalások után májusban tulajdonost cserélt a franchise, és lekerült a napirendről az évek óta lebegtetett költözködés – a helyi kötődésű befektetők a városban tartják a Kings legénységét.

A sacramentói csapatra minden szempontból ráfér a megújulás, hiszen a legutóbbi hét idény egyikében sem sikerült bejutnia az NBA rájátszásába. Ennél hosszabb ideje (kilenc éve) jelenleg egyedül a Minnesota Timberwolves várakozik a playoffra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik