NBA: a Lakers állította meg a Memphist, növelte előnyét a Denver

Vágólapra másolva!
2023.01.21. 08:35
null
LeBron James 23 pontig jutott (Fotó: Getty Images)
A Los Angeles Lakers 122–121-re legyőzte a Memphis Grizzliest az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában. Az Orlando Magic a New Orleans Pelicans ellen, az Atlanta Hawks a New York Knicks ellen nyert magabiztosan. Luka Doncic 34 ponttal segítette győzelemre a Dallast, míg Kawhi Leonard 36 pontot dobott a Spurs elleni Clippers-siker során. A Golden State Warriorsnál a 32 pontig jutó Jordan Poole volt a nyerőember a Cleveland ellen.

Orlando Magic–New Orleans Pelicans 123–110

Anthony jókor lépett elő. Az első három negyedben szorosan alakult a találkozó, de inkább a Pelicans járt előrébb, az utolsó 12 percben ugyanakkor Cole Anthony vezérletével robbantottak a hazaiak és 35–19-re nyerték ezt a játékrészt. A csereirányító csak a negyedik negyedben 11 pontot szerzett, és végül 22 ponttal zárt 6/9 jó dobással és 8/8 bedobott büntetővel, és szükség is volt az ő remeklésére, mert Markelle Fultz ezúttal nem villogott. Nem Anthony volt ugyanakkor az egyetlen jól teljesítő játékos a Magicnél, a pontjai nagyobbik hányadát az első félidőben szerző Franz Wagner (30 pont, 6 lepattanó, 9 gólpassz) is kiválóan teljesített, de Gary Harris és Bol Bol is nagyon hatékony volt, így az is belefért, hogy a Banchero-Carter Jr. kettős közös erővel 3/15 dobását süllyesztette el, és a Pelicans legyőzésével két vereség után tudtak javítani.

A végére elfogyott a Pelicans. Továbbra is nehéz helyzetben van a Pelicans Zion Williamson és Brandon Ingram hiánya miatt, ezúttal Naji Marshall sem tudta vállalni a játékot, és Herbert Jones bevetéséről is az utolsó pillanatban döntöttek, ő ugyanakkor 19 perc alatt kipontozódott. Ahogyan azt az elmúlt időszakban meg lehetett szokni, úgy most is CJ McCollum (23 pont, 5 lepattanó, 7 gólpassz) és Jonas Valanciunas (20 pont, 10 lepattanó) köré szerveződött a játék, a negyedik negyedre ugyanakkor mindketten elfogytak, McCollum 1/6, Valanciunas 1/3 dobását küldte a helyére a záró játékészben. Így hiába dobott hatékonyan 18 pontot Trey Murphy III, illetve hozott lendületet a kispadról José Alvarado és Jaxson Hayes kettőse, sorozatban harmadszor is kikaptak.

A Magic legjobb dobói: F. Wagner 30/15, Anthony 22/6, Harris 15/12
A Pelicans legjobb dobói: McCollum 23/6, Valanciunas 20/3, Murphy III 18/6

Atlanta Hawks–New York Knicks 139–124

A Hawks lendülete végig kitartott. Mindkét csapat támadásorientált kosárlabdát játszott ezen az estén, így három negyedet követően 102–101-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A Hawks az utolsó 12 percre sem lassított, a vendégek ugyanakkor nem tudták már tartani a tempót, főleg Bogdan Bogdanovics okozott nekik problémát, aki a 14 pontjából 12-t ekkor szerzett, de Onyeka Okongwu (14 pont, 7 lepattanó, 3 blokk) is nagyrészt a negyedik negyedben villogott. Ehhez jött hozzá, hogy Dejounte Murray 29 ponttal, 6 lepattanóval és 12 gólpasszal jelentkezett, Trae Young pedig 27 pontnál és 6 gólpassznál állt meg, miközben a 20 pontos De’Andre Hunter és a 17 ponttal, illetve 9 lepattanóval záró John Collins is nagyon hatékonyan szerezte a pontjait. A Hawks ezzel sorozatban ötödször nyert, és a következő, Hornets elleni meccsüket is esélyesként várhatják.

Túl sok dobást engedett a Knicks. Kiváló hatékonysággal szerezték a pontjaikat a vendégek, 59 százalékkal dobtak mezőnyből, ugyanakkor csak 83 alkalommal jutottak el dobásig az este folyamán, miközben a Hawks játékosai 100 kísérletnél álltak meg, amiből 56 kosarat is eredményezett. A támadójátékkal nem is volt gond a Knicksnél, a húzóemberek közül Julius Randle (32 pont, 9 lepattanó, 6 gólpassz), RJ Barrett (23 pont, 3/5 tripla) és Jalen Brunson (19 pont, 9 gólpassz, 3 blokk) is elérte az 50 százalékos határt mezőnyből, és emellett olyan extrák is jöttek a kiegészítőktől, mint Jericho Sims 6/6 és Immanuel Quickley 5/5 jó dobása, de mindez nem tudta ellensúlyozni a védekezésbeli gyengeségeket. A palánkok közelében látványos volt Mitchell Robinson hiánya, elvesztették a lepattanózást, kevesebb blokkot osztottak ki és a festékből is kevesebb pontot szerzetek, mint ellenfelük – egyik kategóriában sem volt nagy a különbség, de a sok apróság összeadódott, így egymást követő harmadik meccsét veszítette el a Knicks.

A Hawks legjobb dobói: Murray 29/3, Young 27/3, Hunter 20/9
A Knicks legjobb dobói: Randle 32/9, Barrett 23/9, Brunson 19/3

Cleveland Cavaliers–Golden State Warriors 114–120

B kerettel nyert a Warriors. Előző este hosszabbításban szenvedett vereséget Bostonban a GSW, így ezen a találkozón Curry, Thompson, Wiggins és Green sem lépett pályára, a fiatalok kapták meg a lehetőséget – akik teljesen váratlanul idegenbeli győzelmet arattak Clevelandben. Ennek alapját a kiemelkedő triplázás adta meg, összesen 23 alkalommal zörgettek be kintről, a tíz pályára lépő játékos közül csak Kevon Looney nem dobott hármast, leszedett viszont 17 lepattanót, közte 6 támadót, úgyhogy ő is bőven kivette a részét a bravúrból. A váratlan tűzerőre építve szinte végig vezettek is, az első negyedet és a félidőt is ők zárták előnnyel, a harmadik játékrészben pedig megléptek: az utolsó felvonást 12 pontos fórral kezdhették meg, de volt már közte húsz is a javukra. A Cavs innen visszakapaszkodott, de csak az utolsó két-három percben ért fel odáig, hogy szoros legyen a találkozó, 110–114 után viszont stílusosan bevágott egy triplát Ty Jerome, és ezzel végleg lezárta az estét. Ha már Jerome, ő 22 ponttal és 8 gólpasszal vette át Steph Curry helyét a kezdőben, Jordan Poole 32 pontot és 5/12 triplát jegyzett, Donte DiVincenzo 17–6–4-gyel jelentkezett 4 labdaszerzés mellett, nagyon sok lábon állt a gárda, így megelőzte a Jazzt, és egálban van a nyugati hatodik Clippersszel.

Budenholzer nem volt nyugodt. Ugyan Donovan Mitchell a Cavsnél is hiányzott, de a GSW keretét elnézve kötelező lett volna ez a győzelem a hazaiak számára, így J. B. Bickerstaff vezetőedző nehezen fogta vissza magát a találkozó után. Mint mondta, csapata tiszteletlen volt ezen az estén, nem tisztelte a játékot és az ellenfelet sem, könnyedén vette a meccset, és végül pontosan azt kapta, amit megérdemelt: egy kínos hazai pofont. Védekezésben csak csoszogtak, nem léptek ki a dobókra, nem értek oda, nem koncentráltak, így egy félidő alatt kaptak 14 hármast, majd ugyan a nagyszünetben Bickerstaff leteremtette csapatát, de változás nem történt, öt perc alatt kaptak még öt triplát, és ezzel el is dőlt a meccs – a folytatásban ugyan sokat faragtak a hátrányukon, és onnantól már nem nagyon dobott hármast a GSW, de késeinek bizonyult a javulás. A vereség miatt egy meccsel beszorultak a Nets mögé, ma pedig back-to-back fogadják a Milwaukee-t, azon a mérkőzésen papíron jóval nehezebb dolguk lesz.

A Cavaliers legjobb dobói: Garland 31/9, LeVert 22/15, Mobley 17
A Warriors legjobb dobói: Poole 32/15, Jerome 22/9, DiVincenzo 17/9

Dallas Mavericks–Miami Heat 115–90

Összeszedte magát a Dallas. Az elmúlt meccsek borzalmas védekezései és vereségei után Jason Kidd vezetőedző eléggé odaszólt csapatának nyilvánosan, és talán ez, talán más, de valami elérte a játékosoknál az, hogy elkezdjenek védekezni. Ezen a mérkőzésen végig nagyon szigorúen tapadtak a Heat játékosaira, nagy elánnal mentek ki a tripladobókra, koncentráltan, fizikálisan váltottak, rotáltak, megvoltak az ütközések, ott voltak a megfelelő helyeken, úgyhogy Kiddnek nem is volt oka panaszra. Ez a védekezés pedig Luka Doncicnak már bőven elég ahhoz, hogy győzelemre vezesse a csapatot, a szlovén klasszis ezúttal 34 pontot, 12 lepattanót és 7 gólpasszt tett a közösbe 5/8 triplával, mellette 19 pontig jutott Spencer Dinwiddie és 5/6 triplát szórt be Reggie Bullock – hiába Hardaway Jr. 1/10-es mezőnyözése és Christian Wood hiánya, így is simán nyert a vendéglátó. Az első negyedben 19, a harmadikban 16 pontot kapott a gárda, így nagyon hamar kétszámjegyű előnyt épített fel, amit a nagyszünetet követően jelentősen növelt, volt közte 30 is, az utolsó felvonás pedig 25 pontos különbségről indult, nem volt esélye a Heatnek. Kidd annyit mondott, hogy a védekezésben meglévő akarat valóban látványosan megváltozott, de mostantól ez az elvárás…

Becsődölt a Miami. Az utóbbi időszakban feljavult a floridaiak játéka, akiknél ráadásul a teljes kezdőötös bevethető volt, ami nem nagyon fordult elő a szezon során, mégis totális csődöt jelentett a társaság. Kyle Lowry 3 dobást, 5 pontot és 2 gólpasszt tett hozzá, Jimmy Butler is megállt 7 dobásbál és 12 pontnál, most nem volt meg a lendület, az agresszivitás, a koncentráció a csapat támadásaiban. A védekezés még hagyján, az azért nem működött igazán jól, mert elöl semmi nem esett be, az önbizalom pedig nagyon elbillent a Dallas felé, de így végül csúnya verést kaptak – Victor Oladipo 20 pontja vagy Bam Adebayo pár villanása említhető, egyébként el kell felejteniük ezt a találkozót. Erik Spoelstra vezetőedző nagyon azért nem aggódott az összecsapás után, szerinte annyi történt, hogy a Mavs most iszonyatos részletességgel felkészült belőlük, és nagyon meg akarta mutatni, hogy tud védekezni – megmutatta, ők pedig holnap otthon javíthatnak a New Orleansszal szemben.

A Mavericks legjobb dobói: Doncic 34/15, Dinwiddie 19/9, Bullock 15/15
A Heat legjobb dobói: Oladipo 20/6, Adebayo 18, Herro 16

San Antonio Spurs–Los Angeles Clippers 126–131

Kiszenvedte a Clippers. Kötelező volt nyernie ezt a mérkőzést a Los Angelesnek az utóbbi időszak gyenge teljesítményei és vereségei után, de nagyon meg kellett izzadnia ezért Tyronn Lue alakulatának. Kawhi Leonard, Paul George és Marcus Morris is ott volt már a pályán, ha nem is teljes, de kellően minőségi volt a keret, támadásban pedig nem is volt nagy probléma, mert 63 százalékkal (!) dobott a vendégcsapat 53,6 százalékos triplázás mellett, de főleg az első félidőben a védekezés nem akart összeállni. A 41 pontos első negyedet követően a másodikban hátrányba is került az együttes, a Spurs remek játékkal fordított és 72–65-re vezetett a nagyszünetben, de aztán a fordulás után rendezte a sorait a LAC, és legalább annyira összekapta a védekezést, hogy sikerüljön átvenni az irányítást – a harmadik negyed végén már megint a vendégek vezettek, de nagy különbség nem alakult ki. A záró etapban is szoros volt a küzdelem, de itt már pár ponttal végig a Clippers járt előrébb, majd 115–119 után sikerült bevinni a döntő ütést: George és Morris triplát dobott, Leonard pedig egy fellöbbölt labdát tett a gyűrűbe, így meglett a közte tíz, az idő pedig szép lassan elfogyott. Leonard végül 36 ponttal, 7 gólpasszal, 13/18 jó dobással és 4/5 triplával abszolút klasszisteljesítményt nyújtott, George 16 ponttal és 12 gólpasszal, Ivica Zubac 12 ponttal és 16 lepattanóval (közte 8 támadóval) dupla-duplázott, Norman Powell 26 pontot és 4/5 triplát dobott csereként, a támadójáték tényleg gördülékenyen működött. Végül sikerült behúzni a kötelezőt, de a Spurs sem bánkódhat nagyon, hiszen a hazaiaknak nem kellenek a győzelmek idén, de volt tartásuk, és jelentősen megnehezítették a LAC dolgát – ők is 50% felett tripláztak és 57 százalékkal mezőnyöztek, nem a téglákat gyártották...

A Spurs legjobb dobói: Johnson 23/9, Collins 17/3, Richardson 17/9
A Clippers legjobb dobói: Leonard 36/12, Powell 26/12, George 16/6

Denver Nuggets–Indiana Pacers 134–111

Most Murray vitte a prímet. Nikola Jokics kiülte ezt a találkozót a Denvernél, de a legjobb játékosa nélkül sem forgott veszélyben a nyugati éllovas győzelme, erről most Jamal Murray gondoskodott. Az irányító (jó Jokics-pótlékként) karrierje első tripla-dupláját jegyezte, 17 pontja és 10 lepattanója mellett 14 gólpasszt osztott ki, és most ő fogta össze a gépezetet, ő szervezett, ő osztogatott, ő szabta a ritmust, rajta keresztül folyt a játék – ez is tökéletesen működött, mint ahogy Denverben mostanában szinte minden. A kilenc ponttal nyert első negyedükkel megadták az alaphangot, majd a másodikban a Pacers ugyan próbált kellemetlenkedni, de a nagyszünetet követően újra sebességet váltott a vendéglátó, és hamar eldöntötte a küzdelmet – a harmadik negyed már 17 pontos különbséggel zárult, és olyan könnyedén játszott a Nuggets, hogy nem lehetett kérdés a vége. Murray remeklése mellett a 28 pontos Aaron Gordon, a 19-ig jutó Michael Porter Jr. és a padról 17 egységgel beszálló Bruce Brown is dicsérhető, csapatszinten 61 százalékkal dobtak mezőnyből, 50 százalékal tripláztak és 38 gólpasszt osztottak szét, így sorozatban 16. (!) hazai győzelmüket aratták. A Pacers ezúttal sem tudott érdemi ellenállást kifejteni, a Tyrese Haliburton sérülése óta zuhanó társaság zsinórban hatodszor kapott ki, és sem védekezésben, sem támadásban nem vette fel a kesztyűt – így viszont lassan a keleti 10. Chicago is utoléri Hieldéket, nagyon el kellene már állítaniuk a vérzést. A Nuggetsnél viszont minden szép és jó: a Memphis vereségével másfél meccsre növelték az előnyüket Nyugat élén, 22–3-ra állnak otthon, jövő héten pedig idegenben is bizonyíthatnak egy keménynek ígérkező Pelicans–Bucks–Sixers túra során.

A Nuggets legjobb dobói: Gordon 28/3, Porter Jr. 19/9, Murray 17/6, Brown 17/6
A Pacers legjobb dobói: Mathurin 19, Duarte 18/3, Turner 15

Utah Jazz–Brooklyn Nets 106–117

Irving megállította a Nets zuhanását. Kevin Durant sérülése óta egyetlen győzelmet sem aratott eddig a Brooklyn, ráadásul egy back-to-back második felén lépett pályára, de Kyrie Irving most úgy döntött, hogy elég volt a vereségekből és a gyenge játékból, nem engedi, hogy tovább süllyedjen csapata. A vendégek irányítója ellenállhatatlannak bizonyult ezen az estén, 48 pontot dobott 18/29-es mezőnymutatóval és 8/15 triplával, volt 11 lepattanója, 6 gólpassza, 4 szerzett és csak 1 eladott labdája, ő és Nic Claxton (20 pont, 8/9 mezőnyből, 4 blokk) kiemelkedő teljesítménye pedig elégnek is bizonyult a fontos sikerhez. A mérkőzés fordulatosan alakult, a Brooklyn kezdett jobban, aztán a nagyszünetig fordított a Jazz, majd a harmadik negyed végére egyenlített a Nets, így egálról indult az utolsó felvonás, ahol Irving még feljebb kapcsolt: egymaga 21 pontot szerzett a mindent eldöntő etapban 70 százalékos hatékonysággal, lehetetlen volt őt megállítani. Az utolsó percre fordulva ő és Seth Curry is bevágott egy-egy fontos triplát, 105–114-nél pedig eldőlt a küzdelem, a negyedik negyedben már végképp elfogyott az ellenszer a Jazz oldalán – a nagyszünet után egyébként is 19 pontot kaptak leindításból a hazaiak, Will Hardy vezetőedző ezt jelölte meg fő problémaként. Szerinte figyelmetlenek, dekoncentráltak voltak, amit a Nets és Irving megbüntetett, így hiába voltak frissebbek, hiába voltak jó formában, és hiába van jó hazai mérlegük, mégis belenéztek egy vereségbe – a Brooklyn ezzel stabilizálta a negyedik helyét Keleten, a Utah viszont rögtön több pozíciót zuhant, és már csak 8–9. Nyugaton, hiába dobott most 29 pontot Jordan Clarkson és 6/10 triplát Lauri Markkanen.

A Jazz legjobb dobói: Clarkson 29/6, Markkanen 22/18, Sexton 17/6
A Nets legjobb dobói: Irving 48/24, Claxton 20, O'Neale 13/9

Los Angeles Lakers–Memphis Grizzlies 122–121

Schröder dobása döntött, bravúrgyőzelem a Lakerstől. A liga legjobb formában lévő csapata volt a találkozó előtt a Memphis, amely sorozatban 11 győzelemből érkezett, nem az volt a realitás, hogy a playin-helyek alatt lévő Los Angeles állítja meg a gárdát. A jó kezdés azért megvolt, az első negyedet megnyerte a vendéglátó, de aztán feljavult a Grizzlies, a két középső játékrészt 66–55-re vitte el, megfordította a találkozót és vezetett már 13 ponttal is, úgy tűnt, hogy érvényesül a papírforma – főleg hogy LeBron James nem játszott túl nagyot, 23 pont, 9 lepattanó és 6 gólpassz került a neve mellé a végéig, ami általában nem szokott elég lenni. A záró etapban azonban nagyon felszívta magát a Lakers, rögtön bekezdett két triplával, James is feljebb kapcsolt, és Russell Westbrook is nagyon pörgött, de hiába a mozgósított energia, a Memphis tartotta a párpontos előnyét. Egy perccel a vége előtt még mindig öttel vezettek a vendégek, de James visszatett a gyűrűbe egy támadópattanót, Ja Morant kihagyott egy floatert, majd Westbrook tett vissza egy másik támadópattanót, aztán Tyus Jones két büntetője után Dennis Schröder is bedobott kettőt a vonalról. Az időkérés után 119–120-nál támadhatott a faultkiharcolásért a Grizzlies, de Schröder elvette a labdát Desmond Bane-től, ő harcolt ki faultot, ráadásul azzal együtt bedobta a kosarat is – hét másodperccel az órán az ő 2+1-ével érte utol ellenfelét, sőt fordított a Lakers. A Memphisnek volt még egy lehetősége és 122–120-nál sikerült is faultot kiharcolnia Brandon Clarke-nak (Morant kihagyott dobása után, támadópattanózás közben), azonban az erőcsatár a második büntetőjét kihagyta egyetlen másodperccel az órán, így a kezében maradt az egyenlítés – óriási küzdelem után aratott bravúrgyőzelmet a Lakers.

Túl sokat hibázott a Grizzlies. Ugyan 24 támadópattanót szerzett meg a Memphis, de pont a legfontosabb pillanatokban, a végjátékban engedett két clutch pattanót ellenfelének, nem figyelt oda a leindításokra és 20–4-re (!) kapott ki az ebből szerzett pontok terén úgy, hogy ez éppen Moranték erőssége, a legnagyobb gondot pedig az okozta, hogy 14 (!) büntetőt dobott mellé a vendégcsapat – a végén is ezen ment el a hosszabbítás, de az egész mérkőzés egyik fő sztorija az volt, hogy iszonyatosan sokat hibáztak a vonalról. Ez pedig végül nem fért bele, ugyan kilenccel több mezőnykísérletük volt, és 40 százalékos mezőnymutatón tartották a Los Angelest, de ennyi hibával végül elgáncsolták saját magukat, főleg a végjátékban – egészen az utolsó pillanatokig vezettek, ott viszont megkoronázták a teljesítményüket az engedett pattanókkal, az eladott labdával és a kihagyott büntetővel. Így 11 győzelem után vereséget szenvedett a társaság, nem is játszott igazán jól, míg a Lakers Anthony Davis nélkül, egy visszafogott Jamesszel tudott győzni – Westbrook 29 pontos meccsét és Schröder 19–8–8-át emeljük ki, a két irányító most nagyon érezte a ritmust, de egyelőre így is csak tizenharmadikak Nyugaton...

A Lakers legjobb dobói: Westbrook 29/6, James 23/3, Schröder 19/3
A Grizzlies legjobb dobói: Morant 22/3, Clarke 20, Jones 20/12

Sacramento Kings–Oklahoma City Thunder 118–113

Jobb volt a Kings. Szoros, kiélezett meccset játszottak a csapatok, mindkét fél remek formában érkezett meg erre a találkozóra, és ez a pályán is látszott, színvonalas összecsapást raktak össze. Hol egyik, hol másik fél akarata érvényesült kicsit jobban, de összességében egy fokkal összeszedettebbnek, nyugodtabbnak bizonyult a Sacramento, amelynél Keegan Murray 29 pontos, 14 lepattanós dupla szezoncsúcsot szállított, Domantas Sabonis 18 ponttal, 14 lepattanóval és 14 gólpasszal újra tripla-duplázott, De'Aaron Fox pedig 25 pontot jegyzett – a második félidőben már inkább az történt, amit ők akartak, de tíz pontnál nagyobb előnyben nem voltak az este folyamán. Kulcsfaktor volt, hogy a kiharcolt büntetők aránya 28–11, a lepattanóké pedig 53–36 volt a javukra, ezzel a két tényezővel tudták megnyerni a találkozót – a negyedik negyedben már végig vezettek, 95–94-ről lógtak meg 112–102-re, onnantól már csak a számszerű végeredmény volt kérdéses. Ezzel sikerült zsinórban hatodszor is nyerniük, és megerősítették a harmadik helyüket Nyugaton, most pedig a Sixerst fogadják egy kiemelt rangadón.

Nem csalódott az OKC. Sorozatban négy és hétből hat győzelem után, idei talán legjobb formájában érkezett meg a derbire a Thunder, és a vereség ellenére nem is volt elégedetlen Mark Daigneault vezetőedző. Szerinte a csapata végig harcolt, küzdött, igyekezett, az akarat és a hozáállás abszolút rendben volt, és játékban is hozták, amit kellett, egyszerűen a Kings egy kicsit jobb volt náluk – ami nem csoda, hiszen Foxék is nagy formában vannak és topcsapatnak számítanak. Shai Gilgeous-Alexander azért megszórta magát (37 pont, 7 gólpassz, 16/23 mezőnyből, 0 eladott labda), Isaiah Joe 7/12 triplát bombázott be, 15-15 pontot tett hozzá Josh Giddey és Lu Dort, nem voltak különösebb gondjaik, az a két faktor fájt, amit az előző bekezdésben említettünk – nagy baj viszont nincs, bár következőleg Denverben sem lesz könnyebb dolguk.

A Kings legjobb dobói: Murray 29/15, Fox 25/6, Sabonis 18
A Thunder legjobb dobói: Gilgeous-Alexander 37/6, Joe 21/21, Giddey 15/3, Dort 15/9

NBA
ALAPSZAKASZ

Orlando Magic–New Orleans Pelicans 123–110
Atlanta Hawks
–New York Knicks 139–124
Cleveland Cavaliers–Golden State Warriors 114–120
Dallas Mavericks
–Miami Heat 115–90
San Antonio Spurs–Los Angeles Clippers 126–131
Denver Nuggets–
Indiana Pacers 134–111
Utah Jazz–Brooklyn Nets 106–117
Los Angeles Lakers
–Memphis Grizzlies 122–121
Sacramento Kings
–Oklahoma City Thunder 118–113

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik