NBA: meccs közben adta el egyik legjobbját a Mavs, James kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.07. 11:01
null
Harrison Barnes a Charlotte Hornets elleni meccs első három negyedében még a Dallas játékosa volt… aztán már nem (Fotó: Getty Images)
Az NBA-ben szereplő Dallas Mavericks a csütörtök esti cserehatáridő előtt elcserélte egyik legjobb játékosát, Harrison Barnest – nem is maga a transzfer érdekes, hanem annak körülményei.

 

A Mavericks az összecsapás közben állapodott meg ugyanis a Sacramento Kingsszel, így Barnesért két játékost kapott, a veterán Zach Randolphot, valamint a másodéves Justin Jacksont. A 26 esztendős Barnes csapata egyik legjobbjaként ott is volt a pályán, három negyedet (26 percet) játszott, ám a negyedik játékrész előtt jelezték neki, hogy őt bizony elcserélték, így Barnes a záró etapot már a kispadról nézte végig abban a tudatban, hogy véget ért a dallasi karrierje.

Barnes arckifejezése sok mindent elárul…



A csere után egyébként kiakadt LeBron James, a sportág talán legnagyobb klasszisa, mondván, az ilyen váltásokra mindenki fittyet hány, ám amikor egy játékos előzetesen jelzi a klubjának, hogy máshol szeretné folytatni, netán más módon hagy el egy csapatot, akkor az illetőt önzőnek és hálátlannak tüntetik fel.

James kifakadását nem sokkal később kedvelte Anthony Davis, aki egy héttel ezelőtt kérte a Pelicans vezetőségét, hogy passzolják el. Az erőcsatár megszerzéséért a hírek szerint mindent bevet a Jamest is soraiban tudó Lakers – Magic Johnson ügyvezető igazgató állítólag négy játékosa mellett több első körös draftcetlit is hajlandó lenne odaadni a sztárért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik