NBA: Los Angelesben nem titkolják, Leonardöt szeretnék – kép

Vágólapra másolva!
2019.06.24. 17:46
null
Kawhi Leonard minden bizonnyal marad Torontóban, bár Los Angelesben is szívesen látnák (Fotó: AFP)
Egyelőre nem tudni, az előttünk álló idényben melyik csapat játékosa lesz Kawhi Leonard, de az biztos, hogy Los Angelesben szívesen látnák. Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) a Toronto Raptorsszel bajnoki címet nyerő szupersztár még nem döntött a jövőjéről.

 

Leonard nem meglepő módon nem érvényesítette a szerződésében szereplő úgynevezett játékosopciót, így szabadügynökké vált – erről a Yahoo és az ESPN is egybehangzóan számolt be. Ugyanakkor a tengerentúli média szerint az is valószínűsíthető, hogy újra aláír a bajnokcsapathoz, és a következő idényben is a Toronto Raptors játékosa lesz.

Ezek azonban egyelőre feltevések, az viszont biztos, hogy a Los Angeles Clippers szívesen tudná a soraiban. A városban meg is jelent néhány óriásplakát, csalogatva az egyébként kaliforniai kosarast. Ezek a Yahoo szerint minden bizonnyal rendkívül lelkes Clippers-szurkolók által készíttetett feliratok, és az ötletet Leonard egyik szponzorától vették.



A nagydöntő előtt az egyik sportszergyártó Oaklandben helyezett el egy óriásplakátot, finoman jelezve, hogy a Golden State Warriorst is elkapja a Leonard vezette Raptors – végül így is lett, 4–2-re húzta be a finálét a kanadai csapat.



A nagydöntő megnyerése után Toronto utcáin ünnepelték a bajnoki címet a szurkolók, a New Balance pedig ismét megragadta a lehetőséget egy kis figyelemfelkeltésre.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik