NBA: Jordan olyat mondott Bryantről, amit csak kevesen tudnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.29. 08:53
Michael Jordan megható videoüzenetet küldött a visszavonulás előtt álló Kobe Bryantnek a hétfői Charlotte Hornets–Los Angeles Lakers NBA-mérkőzés előtt.

Jordan, a Hornets többségi tulajdonosa és az NBA legnagyobb legendája azért most üzent, mert a hétfői volt Kobe Bryant utolsó mérkőzése Charlotte-ban. A szavait óriáskivetítő közvetítette a címzett és a közönség felé.

Jordan elmondta, hogy sokan nem is tudják, de a Hornets draftolta Bryantet, és ez összekapcsolja őt a klubbal. „Én a bátyád voltam, te a kisöcsém. Hatalmas ajándéka vagy a kosárlabdának, és óriási segítség voltál az NBA-nek. A világon mindenhol szeretnek téged” – mondta a videóban Jordan, bevallva, nagy rajongója Bryantnek, akivel sokszor beszélnek, és reméli, hogy a visszavonulása után is tartják majd a kapcsolatot.

Jordan természetesen gratulált Bryant karrierjéhez, de figyelmeztette, hogy a profi játék befejezése után találnia kell valamit, amiben kiélheti a nem nyugvó versenyszellemet. Tapasztalatból beszélt.

Az üzenet végén Jordan sérülésmentes játékot és sok sikert kívánt Bryantnek a mérkőzéshez, no azért nem túl sokat, nyilván saját csapata sikeréért szorított.

Ez össze is jött, a Hornets 108–98-ra legyőzte a Lakerst.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik