NBA: James szeretni fogja - Love a Cavsben az 1/1-esekért

Vágólapra másolva!
2014.08.23. 21:39
Egy hatalmas szenzációt jelentő csereüzlet keretében az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplő Cleveland Cavaliers megszerezte Kevin Love-ot, a Minnesota Timberwolves olimpiai és világbajnok centerét.

A liga honlapjának beszámolója szerint ezzel egy időben a Minnesotához került az idei amatőr játékosbörzén a clevelandiek által az első helyen kiválasztott Andrew Wiggins, valamint a tavalyi drafton szintén elsőként elkelő Anthony Bennett is.

Érdekesség, hogy az NBA történetében 1976 óta mindössze a második alkalommal fordult elő, hogy az 1/1-es fiatal játékost azonnal elcserélik, 1993-ban az Orlando Magic Chris Webbert „áldozta fel” Penny Hardawayért.

LeBron James július közepén jelentette be, hogy négy, Miamiban eltöltött év után visszatér Clevelandbe, így Love már a második sztárigazolása a klubnak. A két játékos a válogatottban is jól megértette egymást az olimpián, így szakértők szerint ezzel a klubcserével a Cavaliers az egyik legnagyobb esélyesnek számít a Keleti főcsoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik