NBA: balesete örökre megváltoztatta Shawn Bradley életét

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.08.29. 10:51
null
Bradley és felesége, Carrie (Fotó: Getty Images)
A korábbi NBA-játékos Shawn Bradley 2021. január 20-án szenvedett szörnyű balesetet kerékpározás közben, melynek következtében lebénult. A 229 centiméter magas német sportoló – akit 1993-ban a Philadelphia 76ers draftolt, majd a New Jersey Netshez került, pályafutása nagy részét pedig a Dallas Mavericksnél töltötte – elmúlt másfél évéről részletesen a si.com cikkében olvashatunk, melyet az Origo szemlézett.

 

Az 50 éves Shawn Bradley 2005-ben vonult vissza, tavaly télen ütötte el egy autó kerékpározás közben Utahban. Felesége, Carrie Cannon hihetetlen lelkierővel ápolja őt, de az óriás exsportolónak a legegyszerűbb feladatok is hatalmas nehézséget okoznak, a mindennapi élet pokoli megterhelést jelent a lebénult kosárlabdázó számára.

„Nemcsak őt törte meg a baleset. Ez egy dominó-hatás. A családunk élete örökre megváltozott” – idézte az Origo Carrie-t.

„Nem tudom, hogyan könnyíthetném meg a terheit. Talán jobb lenne, ha egyszer tényleg végem lenne. Ezek a gondolatok néha eszembe jutnak” – árulta el Bradley.

Bradley életéről, a család mindennapjairól, megpróbáltatásairól bővebben ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik