Mexikó: a vb-hős kapus az NFL-ből kapott ajánlatot parádés rúgásai után – videó

Vágólapra másolva!
2022.11.03. 18:21
null
Guillermo Ochoa az NFL-ben is megállná a helyét (Fotó: Getty Images)
A mexikói futballválogatott kapusa, Guillermo Ochoa egy internetes kihívás során kipróbálhatta magát, milyen is lenne amerikaifutball rúgónak. Olyan jól teljesített, hogy egy volt NFL-sztár fel is figyelt rá.

A Houston Texans amerikaifutball-csapat Twitter-oldalán osztotta meg a videót, ahol a 130-szoros válogatott kapus a Texans egyik volt puntere, Shane Lechler segítségével egyre nagyobb távolságról próbált mezőnygólt rúgni.

Ochoa 30 yardról indult és haladt egyre távolabb a kaputól, miután az első rúgásokat könnyedén értékesítette. A sikeres 50 yardos kísérlete után még azzal is viccelődött, hogy sportot vált. Ugyan 60-ról már nem volt képes berúgni a tojáslabdát, a kétszeres Super Bowl-győztes mexikói rugó, Raul Allegre mégis meglátta a potenciált a 37 éves futballistában.

„Kedves Ochoa! Évek óta rajongok a a jeles karrieredért. Látva ezt a videót, úgy gondolom, lehetne jövőd a sportágban. Ha szeretnél finomítani a technikádon, szívesen állok rendelkezésedre” – ajánlotta fel segítségét a volt NFL-sztár.

 


 

Egyelőre viszont Ochoa még futball-pályafutására koncentrál, hiszen a nemsokára kezdődő katari világbajnokságon Mexikó a C-csoportban Lengyelország, Argentína és Szaúd-Arábia ellen küzd meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik