Gyász: eltemették Kobe Bryantet és 13 éves lányát

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.12. 10:42
null
Eltemették Kobe Bryantet és lányát, Gianna Mariát (Fotó: AFP)
A Los Angeles Times beszámolója szerint február 7-én, a kaliforniai Corona del Marban található privát temetőben helyezték végső nyugalomra Kobe Bryantet és a 13 éves lányát, akik hét másik ember mellett január végén hunytak el egy helikopter-balesetben.

 

A beszámoló szerint Kobe Bryantet és a 13 éves lányát, Gianna Mariát eredetileg a Westwood Village Memorial Parkban helyezték volna végső nyugalomra, végül azonban a Pacific View Memorial Parkra esett a család választása. A temetést szűk körben, február 7-én tartották meg.

Az ötszörös NBA-bajnok nyilvános búcsúztatóját február 24-én, a Los Angeles Lakers otthonául szolgáló STAPLES Centerben tartják meg.

A tragikus helikopter-baleset óta Vanessa Bryant, Kobe Bryant felesége ritkán nyilvánult meg közösségi oldalakon, hétfőn azonban hosszabb Instagram-bejegyzéssel és egy videóval jelentkezett.

„Az eszem elutasítja, hogy elfogadjam Kobe és Gigi elvesztését – kezdődik a poszt. – Próbálom feldolgozni, hogy Kobe elment, de a testem visszautasítja, hogy beletörődjek, az én Gigim nem jön vissza többé hozzám. Szörnyű érzés. Miért kellene felébrednem egy újabb napon, ha a kicsimnek erre nincsen lehetősége? Beleőrülök. Annyi mindent kellett volna még megélnie. Tudom, hogy normális, amit most érzek. Ez a gyász feldolgozásának a része. Csak szerettem volna megosztani bárkivel, aki már átélt hasonló veszteséget. Istenem, bárcsak itt lennének, és befejeződne ez a rémálom! Imádkozom a tragédia összes áldozatáért. Kérem, imádkozzanak önök is!”



Mint ismert, a mások mellett Kobe Bryantet és egyik lányát is szállító helikopter Los Angeles közelében zuhant le január 26-án. A fedélzeten kilencen tartózkodtak, a pilóta és nyolc utas, a tragédiát senki sem élte túl. A 41 évesen elhunyt Bryant a 2008-as, pekingi és a 2012-es, londoni olimpián aranyérmet nyert, emellett ötszörös bajnok volt az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA), és kétszer a döntő, egyszer az alapszakasz legjobbjává választották.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik