Tenisz: Djokovics vereségének hátterében a fejsérülése állhat

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.13. 13:01
Tullio PugliaDjokovics nem érezte jól magát a meccsen (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, Novak Djokovics nagy meglepetésre két szettben kikapott a chilei Alejandro Tabilótól a római salakpályás tenisztorna harmadik fordulójában. A sportskeeda.com most idézte a szerb legendát, akinek kiesésében szerepet játszhatott korábbi fejsérülése.

 

Mint arról mi is beszámoltunk, Novak Djokovicsot az előző meccs után fejen találta egy táskából kieső kulacs. A szerbet ápolni kellett, és elmondása szerint utána fejfájás, szédülés és hányinger is gyötörte, ennek ellenére jól aludt, másnapra már nem volt baja.

DJOKOVICS MÁSNAP FELKÉSZÜLTEN MENT A SZURKOLÓKHOZ

„Tegnap egy átmozgató edzésem volt. Nem éreztem semmit. De ma stresszes állapotban eléggé rossz volt. Nem a fájdalmam miatt, hanem a koordinációm miatt, ami nem volt meg. Teljesen más ember voltam, mint két nappal ezelőttárulta el Djokovics a sajtótájékoztatón, és hozzátette, hogy alaposabb orvosi kivizsgálásra van most szüksége. – Sajnos ez szerencsétlen szituáció nekem.”

Djokovics látta a felvételt, tudja, hogy baleset volt, nem szándékosan dobták fejbe.

„Úgy éreztem ma magam a pályán, mintha egy másik személy lettem volna. Nem volt meg a ritmusom, a tempóm, nem volt ritmusa az ütéseknek. Ez egy kicsit aggasztó” – fogalmazott.

Djokovicsnak most egy hete van felépülnie a fejsérüléséből, ugyanis hamarosan kezdődik az év második Grand Slam-tornája, a Roland Garros, amelyen címet szeretne védeni.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik