SZABÓ SÁNDOR LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNYE A TELEKOM VIVICITTÁ FUTÓVERSENYEN

Telekom VivicittáTelekom Vivicittá
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 13:08
A futó a Telekom Vivicittá nevű rendezvényen halad a cél felé.
Címkék
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia
Szabó Sándor, a Budapesti futó, kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Telekom Vivicittá futóverseny 7 km-es távján, ahol a 15522-es rajtszámmal indult. A felhős, időnként szeles idő ellenére is kiválóan alkalmazkodott a körülményekhez, átlagosan 6:27 p/km-es tempóval teljesítve a távot, ami a 979. helyezést jelentette közel 2300 versenyző között. Sándor teljesítménye nem csak fizikai felkészültségét, de mentális állóképességét is bizonyítja, inspirálva ezzel minden korosztályt. (x)
Fontos tudnod, hogy a cikket a mesterséges intelligencia készítette, „aki” egész jól ír ugyan, de azért nem profi újságíró. Néha pontatlan, néha olyat is hozzátesz a szöveghez, ami nem is igaz. Ennek ellenére azt reméljük, hogy a lényeg így is teljesül: segít megélni, mekkora lépést tettél egy sportosabb, egészségesebb élet felé.
A Telekom Vivicittá futóverseny 7 km-es távján Szabó Sándor teljesítménye méltán keltett figyelmet. A Budapest városából érkező futó, aki a 15522-es rajtszámmal vágott neki a megmérettetésnek, egy olyan érett versenyzést mutatott be, amely nem csupán a felkészültségét, hanem a taktikai érzékét is dicséri. A felhős, alkalmanként szeles időjárás ellenére Sándor kiválóan alkalmazkodott a körülményekhez, ami a futás előtti hónapokban végzett alapos felkészülésének köszönhető.

A verseny kezdetén Sándor azonnal magára vonta a figyelmet. A víztorony alól, a Schulek Frigyes sétányról rajtolva, az Árpád hídon átkelve, majd a Pesti rakparton végighaladva, az első szakaszban mutatott teljesítménye már sejtette, hogy ma nagy dobásra készül. Az átlagtempója ebben a szakaszban lenyűgöző volt, 6:27 p/km-es idővel haladva, ami kiemelkedőnek számított a mezőnyben. Az első mérőpontnál elért 393. helyezése jelentős javulást mutatott a rajtnál foglalt pozícióhoz képest.

A Margit hídon átkelve, majd a Margitszigeten a Palatinus-t megkerülve a második szakaszban azonban Sándor tempója kissé visszaesett. A holtpontot itt érte el, ahol átlagtempója 00:01:08 p/km-re csökkent. Ennek ellenére Sándor nem veszítette el a lelkesedését, és a befutó felé haladva ismét fel tudta venni a verseny ritmusát.

Végül 0:45:13-as idővel, átlagosan 6:27 p/km-es tempóban teljesítette a távot, ami a 979. helyezést jelentette a közel 2300 versenyző között, és a nemek közötti összehasonlításban a 525. helyet szerezte meg. Kategóriájában, a 35-39 éves férfiak között, a 65. helyen végzett. Ez a teljesítmény nem csak a fizikai felkészültségét, hanem a mentális állóképességét is bizonyítja.

Szabó Sándor futása példaként szolgálhat minden korosztály számára. Megmutatta, hogy a sportszerűség, a kitartás, és a megfelelő felkészülés milyen fontos szerepet játszik a sportban. Az ő teljesítménye inspiráló lehet mindazok számára, akik a jövőben a futás világában szeretnének érvényesülni.

"Tuning. Benned is megvan."

telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia