Gulácsi Péter: Akkoriban annyira kifacsart voltam, hogy szinte megkönnyebbültem, amikor elszakadt a keresztszalagom

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.05.11. 10:59
Gulácsi Péter a Csisztu Sport Castben adott interjút (Fotó: Getty Images)
Ilyen mélyen és ennyire őszintén talán még sosem beszélt Gulácsi Péter arról a pokolian nehéz időszakról, amikor első helyen a lábáért s csak azután a visszatéréséért küzdött több, egymást követő műtét után. A Lipcse-közeli otthonukban készült családi portréban a Csisztu Sport Cast és a Nemzeti Sport stábja megismerhette a Gulácsi családot egyben tartó hétköznapokat is.

 

Gulácsi Péter felesége, Gulácsi-Vígh Dia is bepillantást engedett a privát pillanataikba, és elmesélte, hogy miként élték meg a lelátón azokat a pillanatokat a gyerekekkel együtt, amikor férjét hordágyon vitték le a Celtic elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Ezen a mélyponton óriási támaszt jelentett Péternek a család s a két gyermekük közelsége, illetve a hazai rehabilitáció lehetősége, amely új erőt adott akkor is, amikor a folyamatos lázas állapot után kiderült, hogy a frissen műtött ízület elfertőződött.

Voltak pillanatok, amikor talán maga Gulácsi Péter sem, egy idő után pedig szinte csak ő hitt abban, hogy van visszaút.

Amit pedig már mi is láthattunk, az a törökök elleni parádés visszatérés, amely egy újabb – jóval kellemesebb – dilemmát is hozott a magyar labdarúgó-válogatottba. Mégpedig azt, hogy a remek formában lévő Gulcsácsi Péter vagy az egész selejtezősorozatot parádésen lehozó Dibusz Dénes lesz-, illetve legyen-e az első számú kapusunk a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságon? Természetesen ezt a minden szurkolót és szakembert is nagyban foglalkoztató kérdést is alaposan kibeszéltük a Csisztu Sport Cast legújabb, Gulácsi Péterrel és családjával készült exkluzív interjújában, amelynek premierjét vasárnap 11.00-kor láthatják a Csisztu Channelen. Addig is itt egy kizárólag az NSO-n megtekinthető rövidebb ízelítő a portrébeszélgetésből.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik