Négy bajnoki, 131 perc, Wellintgon Nem mehet Kisvárdáról

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.05.10. 11:13
Nem hagyott mély nyomokat maga után a brazil (10) a honi élvonalban (Fotó: Földi Imre)
Hivatalos honlapján közölte az élvonaltól búcsúzó Kisvárda FC, hogy az utolsó két fordulóban már nem számít a klub a télen nagy reményekkel szerződtetett korábbi háromszoros brazil válogatott támadó, Wellington Nem és a horvát csatár andrija Filipovic játékára.

 

A 32 éves brazil szélsőt nagy reményekkel, és még nagyobb felhajtás közepette szerződtette a téli szünetben a Kisvárda és nem titkoltan a bennmaradás kiharcolásában való hatékony segítségnyújtást várták tőle – ehhez képest négy bajnoki mérkőzésen összesen 131 perc játéklehetőséghez jutott az első csapatnál, plusz játszott egy félidőt a Tiszakécske ellen 3–0-ra megnyert Magyar Kupa-meccsen, ahol kiosztott egy gólpasszt. 

A 27 éves horvát támadó Andrija Filipovic Nemnél több játéklehetőséget kapott, 9 NB I-es bajnokin jutott szóhoz tavasszal, egy gól és gólpassz szerepel a neve mellett, valamint két MK-meccsen egy gólpassz.

A Kisvárda honlapja szerint mindkét játékos egy ideje sérüléssel bajlódik, és éppen ezért az utolsó két fordulóban már amúgy sem léphettek volna pályára, ezért már most elköszönnek tőlük. 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik