Férfi vízilabda ob I: lépéselőnyben az Eger a 9. helyért

MTI/ P. K.MTI/ P. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.11. 22:35
Az egriek győzelmet ünnepelhettek a miskolciak ellen (Fotó: egrivizilabda.hu)
Az Eger házigazdaként 11–7-re legyőzte a Miskolcot a férfi vízilabda ob I rájátszásának szombati játéknapján, a kilencedik helyért zajló párharc első mérkőzésén.

Nikola Murisics és Dimitrije Krijesztorac egyaránt négy góllal vette ki részét a sikerből. A két csapat legközelebb szerdán találkozik egymással.

FÉRFI VÍZILABDA OB I
A 9. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS
DIGI-EGER–PANNERGY-MISKOLCI VLC 11–7 (3–3, 3–2, 3–1, 2–1)
Eger, 200 néző. Vezette: Berki A., Pásztor A.
EGER: KRÉMER – KRIJESZTORAC 4, BIROS S. 3, Sári, MURISICS 4, Spitz, Szalai G. Csere: Dóczi, Sudár O., Rádli, Molnár G., Mészáros B., Domokos D. Edző: Biros Péter
MISKOLC: MORAVCSIK – Várkonyi, HEGEDŰS B. 2, Krasznai B. 1, Nagy N. 1, Tanczer 1, DUBINÁK 2. Csere: Smitula, Bikki-Petró, Varga B., Oltean, Hok. Edző: Popovics Miklós
 Emberelőny-kihasználás: 9/4, ill. 15/3. Gól – ötméteresből: 2/1, ill. –. Kipontozódott: Sári (21. p.)
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–0 az Eger javára
MESTERMÉRLEG
Biros Péter: – Élvezetes mérkőzést játszottunk. Az emberfóros helyzetek kihasználásával nem voltam elégedett, viszont a hátrányos védekezésünkre és a kapusteljesítményre nem lehet panaszunk. Ha szerdán is hasonlót mutatunk, akkor nem lehet minket megverni. A párharc még nem dőlt el, szeretnénk megnyerni a második mérkőzést is.
Popovics Miklós: – Az Eger azt játszotta, amire készültünk, mégsem tudtuk megoldani a center elleni védekezést. Az előnyös helyzetek kihasználása nagy problémát jelentett, ilyen mutatóval nem lehet meccset nyerni. Szerdán szeretnénk egyenlíteni, és még egy meccsre visszatérni Egerbe.

Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc állása: 10, az Eger javára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik