Ancelotti dalra fakadt, és újraalkotta a szivarozós képet – így ünnepelte Madridban a bajnoki címet a Real

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.12. 14:27
null
Mint ismert, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) múlt heti, 34. fordulója után biztossá vált, hogy a Real Madrid története során 36. alkalommal hódítja el a bajnoki aranyérmet. Carlo Ancelottiék korábbi ígéretüknek megfelelően nem ünnepeltek a már kiesett Granada elleni szombati bajnokin, de egy nappal később elkezdődött a parádé Madridban. A vezetőedző dalra fakadt és újraalkotta legendás, szivarozós képét, míg Madrid polgármestere Mbappé érkezéséről beszélt.

A Madrid központjában tartott ünneplésen Carlo Ancelotti többek között dalra fakadt.

 

Az ünneplés közben a szurkolók azt skandálták, hogy Luka Modric és Toni Kroos maradjon a Real Madrid játékosa, majd a következő Aranylabdát követelték Vinícius Júniornak írja a Marca, de a hangulatról Antonio Rüdiger és Jude Bellingham is gondoskodott.

A Real Madrid olasz vezetőedzője már a buszon Eduardo Camavingával, Vinícius Júniorral, Éder Militaóval, Rodrygóval és David Alabával újraalkotta legendássá vált szivarozós, napszemüveges képét, melyet még a 2021–2022-es idény utáni parádén mutatott be.

 

A Real Madrid bajnoki ünneplésén Florentino Pérez klubelnök felszólalása közben bekiabáló gyermekektől azt lehetett hallani: „Ki érkezik most?” – tették fel a kérdést, majd a napokban Párizsból való távozását hivatalosan is bejelentő Kylian Mbappé nevét kezdték el skandálni.

Később José Luis Martínez-Almeida, Madrid polgármestere beszédében megköszönte a csapatnak az elért eredményeket.

„És itt vannak a gyermekek, akik, amikor feljöttem, azt mondták: Mbappé, Mbappé, Mbappé. És a gyermekek mindig igazat mondanak” – mondta sejtelmesen a madridi városvezető, akinek kijelentésére a Marca beszámolója szerint Pérez egy kacsintással reagált.

A Real Madrid a városközpontból busszal vonult tovább Madridban, s érdekes jeleneteket tartott az út. Ancelotti arról beszélt, szeretne táncolni egyet Camavingával, melyet meg is tettek.

Nem csak ők perdültek táncra, már az utcán Lucas Vázquez és Jude Bellingham, és az egész csapat is.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik