Bp. Honvéd: Leisztinger Tamás akár már a jövő héten átveheti a klubot – NS-infó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.16. 17:26
Leisztinger Tamás (Fotó: boon.hu)
A Nemzeti Sport legfrissebb információi szerint akár már a jövő héten aláírhatják az NB II-es Budapest Honvéd labdarúgócsapatának eladásáról szóló szerződést.

 

Három hete a Nemzeti Sport számolt be arról, hogy a Honvéd jelenlegi tulajdonosa, Bozó Zoltán megállapodott a klub eladásáról, a korábban a DVTK-nál is szerepet vállaló Leisztinger Tamás cégcsoportjával. Úgy tudjuk, a szerződés aláírására akár már a jövő héten sor kerülhet.

„Valóban van esély arra, hogy jövő héten aláírjuk a papírokat, de legkésőbb két héten belül megtörténhet a szerződéskötés” – erősítette meg a Nemzeti Sport értesülését Bozó Zoltán, aki azonban arról továbbra sem kíván nyilatkozni, hogy ki veszi át a labdarúgócsapatot.

A Honvéd tulajdonosa, Bozó Zoltán először április 3-án nyilatkozott arról a Nemzeti Sportnak, hogy magyar és külföldi befektetővel is tárgyal a klub eladásáról. Neveket nem említett, de már akkor úgy értesültünk, hogy a korábban tíz évig a DVTK működtetésében is szerepet vállaló Leisztinger lehet a magyar érdeklődő. Később arról is beszámoltunk, hogy a magyar befektetőjelölt részéről a klub átvilágítása is megtörtént. Azt azonban akkor még nem lehetett látni, mikorra születhet meg a végleges egyezség a felek között a tulajdonosváltásról.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik