Veszprém: „A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi”

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.05.03. 16:41
A Telekom Veszprém vezetősége bízik Momir Ilics munkájában (Fotó: Dömötör Csaba)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a közösségi oldalán jelentette be, hogy a csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi.

 

Mint ismert, a Veszprém a hazai egygólos győzelem után idegenben öt találattal kikapott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, így nem jutott be a final fourba. Csütörtökön Momir Ilics, a csapat vezetőedzője úgy fogalmazott, hogy a jövőjéről a veszprémi vezetőség dönt.

Egy nappal később, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, Csík Zoltán a klub Facebook-oldalán üzent a szurkolóknak és Ilicsnek: „Aalborgban elszenvedett vereségünket követően természetesen mindenki csalódott és szomorú. A múltat már nem tudjuk megváltoztatni és felesleges azon gondolkoznunk, hogy mit kellett volna jobban csinálnunk abban a 60 percben. Az a mérkőzés már a múlt, de tanulnunk kell és tanulni fogunk a hibáinkból. A jövőre kell fókuszálnunk és a következő kihívásainkra, amik még előttünk vannak a szezon hátralevő részében. A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi és minden erőfeszítésünket a 31. kupagyőzelem és 28. magyar bajnoki cím megszerzésére fogjuk koncentrálni.”

 Ilics 2021 júliusában szerződött a Veszprémhez, akkor kettő plusz egy éves szerződést írt alá, amely idén nyáron jár le. A klub egyelőre nem adott hírt Ilics további sorsáról. A Veszprémmel a 2013–2014-es idény óta most először fordult elő, hogy egymás utáni két évben nem jut be a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik