Megható képsorok! Jürgen Klopp elbúcsúzott a Liverpool alkalmazottaitól

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.15. 12:08
Jürgen Klopp elbúcsúzott a Liverpool alkalmazottaitól (Fotó: Getty Images)
Bár még egy forduló hátravan az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból (Premier League), a Liverpooltól az idény végén távozó Jürgen Klopp kedden elbúcsúzott a klub alkalmazottaitól. A német szakember az eseményen egy rövid időre egyedül maradt, akkor a kezdőkörben, majd a Liverpool fő szurkolóinak táboránál, a Kopban nosztalgiázott és búcsúzott el a klubtól.

Klopp búcsúztatásán nem csak a Liverpool alkalmazottai vettek részt, hiszen a lelátó egy részére az összes kupát elhelyezték, melyet a német szakember irányításával nyertek.

A dolgozók közös képet készíthettek Kloppal, majd amikor átvonultak a búcsúpartinak otthont adó nagyterembe, Klopp egyedül maradt, s nem a terembe, hanem a pályára ment, ahol néhány percig a kezdőkörben ácsorgott, aztán a fő szurkolók helyére, a Kopba vonult.

A Liverpool egyik sörszponzorával, a Carlsberggel és a 2020 óta a német szakember partnerének számító Erdingerrel együttműködve egy különleges sört is megalkotott Jürgen Klopp tiszteletére, amely a „Hívők söre” nevet kapta, s csupán 491 (Klopp liverpooli meccseinek száma) üveggel készítenek belőle, ezeket pedig elárverezik és a befolyt összeget a Liverpool alapítványa kapja meg.

Minden üveg sör Klopp egyik mérkőzését idézi fel, így például a 206-os sorszámú a legendás, FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő-visszavágót, melyet a Liverpool 4–0-ra nyert meg 3–0-s hátrányból a maga javára fordítva a párharcot.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik