Edzővel motiválóbb és könnyebb – 3. rész

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.23. 17:22
Heni és Barna világéletükben a sport szerelmesei voltak, így hivatásként is olyan szakmát választottak, ami közel áll ehhez a területhez. Újságíróként napi kapcsolatban állnak a sport legfontosabb történéseivel, most azonban új kihívás vár rájuk. A BioTechUSA-val közösen készített videosorozatban különböző mozgásformákat próbálnak ki.  A harmadik részben Krasznai Gábor személyi edző vette kézbe a fiatalokat.

Heni és Barna harmadik „nekifutásra” ismét a funkcionális edzés egyik új elemével ismerkedett meg, konkrétan a GFlex-szel, amely a felfüggesztéses eszközök közé tartozik. Különlegessége az instabilitást fokozó csigás felfüggesztés, valamint a tartozék GFlex-öv, ami gyakorlatok széles tárházát nyitja meg mindenki előtt. Segítségével hatékonyan növelhető az erőszint és a folyamatos stabilizálás miatt rendkívül jól erősíti a törzsizmokat!

Az első részben a BioTechUSA szakértője és szponzorált versenyzője, Schönekker László irányítása mellett a súlyzós edzés alapjaival ismerkedhettek meg a vállalkozó szellemű fiatalok.
Az erről készült videót ITT nézheted meg!

A második részben a BioTechUSA edzés és táplálkozás szakértője, Nagy Dóra vette kézbe a fiatalokat. A fő csapásirány a funkcionális edzés rugalmas ellenállással volt, amely erősít, állóképességet fokoz és gyorsaságot fejleszt.
Az erről készült videót ITT nézheted meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik