A focit sérülés miatt hagyta abba, evésbe fojtotta bánatát, aztán...

Vágólapra másolva!
2016.09.21. 14:25
Őrfalvy Gusztáv egy jóképű, magabiztos, kisportolt testű fiatalember, ám nem volt ez mindig így. A korábbi utánpótlás-focista egy térdsérülést követően nem sportolhatott tovább, helyette hosszú évekig az evésbe fojtotta bánatát, és annyira sajnálta magát, hogy szépen lassan 150 kg-ra hízott. Egy nap azonban eldöntötte, nem mehet ez így tovább, és bármilyen rögös is lesz az út, de változtat ez életén!


Az elhatározást tett követte, lement az edzőterembe, ahol találkozott Schönekker „Söni” László személyi edzővel, a BioTechUSA szakértőjével. Söni szakmai segítsége, biztatása és barátsága segített apránként felépíteni Guszti önbizalmát és megacélozni a kitartását, aki ma már 60 kg-mal nyom kevesebbet, cserébe viszont izmos lett és kockás a hasa.

Hősünk időközben annyira megszerette ezt az életmódot, hogy elhatározta, kipróbálja magát fitneszversenyzőként, a felkészülésben pedig természetesen „mestere” segíti.

Október 1-jén a BodySport versenyen lép színpadra, egy Evolúció elnevezésű új kategóriában, amely azért jött létre, hogy olyan sportos hétköznapi emberek is megmérethessék magukat, mondjuk egy sikeres életmódváltást követően, akik alapvetően nem fitneszversenyzők.

Drukkoljunk Gusztinak, akinek minden vágya, hogy megnyerhesse ezt a viadalt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik