Mamma Mia! Jogo Bonito! Mindenkinek leesett az álla a magyar góltól

Vágólapra másolva!
2016.01.19. 14:22
A Varga fivérek a 2013-as – magyar sikerrel záródó – barcelonai vb-n nagyot villantak a horvátok ellen. A belgrádi Eb negyeddöntőjében ma este hasonlóra lesz szükség, hogy legyőzzük ellenfelünket. Rajtunk ne múljon, mi emlékeztetjük a felejthetetlen gólt összehozó Dánielt és Dénest, hogyan sikerült túljárni a horvátok eszén.


milyen góóól mááárr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezt nem lehet tanítani :DDDDDD
JogoBonito!!!

milyen góóól mááárr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezt nem lehet tanítani :DDDDDD
JogoBonito!!!

Csak néhány hozzászólás azok közül, amelyeket itt, a Nemzeti Sport Online fórumán írtak olvasóink, amikor megszületett a magyar vízilabda-történelem egyik legnagyobb gólja. Volt belőlük bőven, az igaz, de hogy ez helyet követel magának a legjobbak között, az is biztos. Ráadásul rendkívül kiélezett szituációban született.

Emlékeznek?

Ha nem, akkor megmutatjuk, ha igen, akkor felelevenítjük a történteket. Miután a játékvezetők gyakorlatilag visszahozták a mérkőzésbe a horvát válogatottat a 2013-as barcelonai világbajnokságon (korábban 10–7-re vezettünk, ami nyilván vérlázító pofátlanság…), a Varga testvérpár olyan gólt lőtt, ami után még a laikusok szája is tátva maradt.

Mert persze mindig egy gólszerző van hivatalosan, de ezt akkor is ketten lőtték.

Kezdjük azzal: Dani nem törődve azzal, hogy három gólt sorozatban szerezve a horvátok egyenlítettek (10–10), a középkezdésnél nyugtatta a társakat. Nem hiába volt ő már akkor is a csapatkapitányunk, és most is az. Ilyenkor egyszerűen nincs mit tenni, meg kell próbálni széllel szemben is…

…felmenni a dombtetőre.

Szóval, alig több mint két és fél perc volt hátra az elődöntőből, amikor útjára indítottuk a labdát. És egy másodperc volt hátra a támadóidőnkből, amikor az a hálóba került.

Győztes találat volt, de még milyen!

Dani végig nézte, ahogy testvére keresztbe úszik a kapu előterében, majd pontosan odatette. Dénes pedig… És innentől kezdve leírhatatlan, ami történt, még most is beleborzongok, ha rá gondolok. Amikor meg a spanyol kommentárba belefutottam az interneten, azt éreztem, hogy ezt mindenkinek látnia/hallania kell.

A gól 11:25-nél, de érdemes az egész összefoglalót végignézni.

A fiúknak is, akik most gőzerővel készülnek a horvátok elleni negyeddöntőre a belgrádi póló Eb-n.

VÍZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG – PROGRAM
FÉRFIAK
A 9–16. HELYÉRT
9.30: Törökország–Franciaország
11.00: Grúzia–Hollandia
NEGYEDDÖNTŐ
18.45: Olaszország–Montenegró
20.15: MAGYARORSZÁG–Horvátország (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik