Vízilabda: újpesti diadal a női szuperkupában

Vágólapra másolva!
2016.12.27. 17:35
null
A győztes UVSE a serleggel (Fotó: Veres Viktor)
Az UVSE 8–4-re legyőzte a BVSC-t a női vízilabda szuperkupáért vívott keddi mérkőzésen, így a bajnoki és a kupasiker után ezt a serleget is hazavihette.

 

A bajnok és kupagyőztes újpesti együttes a november 20-i Magyar Kupa-döntőben is négy góllal verte a BVSC-t (9–5).

A férfi szuperkupa-mérkőzésről ide kattintva olvashat!

NŐI VÍZILABDA SZUPERKUPA
UVSE–BVSC-ZUGLÓ-DIAPOLO 8–4 (2–1, 2–1, 2–1, 2–1)
Laky uszoda, 700
néző. V: Petik András, Kun
UVSE: GANGL – KESZTHELYI 4, Czigány D., Szücs G. 1, Tóth I. 1, Kisteleki H. 1, Csabai 1. Csere: Takács Vivien, Van Der Sloot, Kövesdi, Kiss E., Kuna Sz., Hertzka O. Edző: Áts Bertalan
BVSC: Bolonyai – Farkas K., Kisteleki D., Máté 1, Gyöngyössy A., Takács Viktória, Leimeter. Csere: Takács O., Kele 1, Koncz, Crittenden, VARGA V. 2, Pócsi. Edző: Petrovics Mátyás
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 7/1
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/0
Kipontozódott: Szücs G. (16. p.)
MESTERMÉRLEG
Áts Bertalan:
– Jó mérkőzés volt, pedig egyik csapat sem tudott rendesen készülni, de mindkettő felpörgött. Elsősorban a masszív, stabil védekezésünknek köszönhetjük a győzelmet. Mostantól a magyar bajnokságra és a nemzetközi kupára készülünk.
Petrovics Mátyás: – A védekezésünk rendben volt, főleg egyenlő létszámnál, az UVSE ellen ez is nagy teljesítmény. A támadásainkból hiányzott az átütőerő, nem vagyunk bomba formában, igaz, nem is most kell a maximumon pörögni. A harmadik negyed közepéig így is egyenlő partnerek voltunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik