HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.12.06 13:10 Frissítve: 2018.12.06 13:58

Vízilabda: továbbra is a magyarok mögött áll a Vodafone

A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) újabb egy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Vodafone Magyarországgal.

HIRDETÉS

 

Beck György, a távközlési cég elnöke a csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, a hosszan felépített kapcsolat erejét jól mutatja, hogy sorozatban tizenharmadszor kötöttek szerződést az MVLSZ-szel, miközben ezalatt a Vodafone-logó többek között eltűnt a Formula–1-es világbajnok Lewis Hamilton mögül vagy a Manchester United labdarúgócsapatának mezéről.

Vári Attila, az MVLSZ elnöke kiemelte Beck György szerepét, aki 1995 óta segíti a hazai vízilabdát. Hozzátette, a Vodafone-nak köszönhetően nyugodt háttérrel dolgozhat a szövetség, amit a felnőttcsapatok jó eredményeivel tudnak meghálálni.

„Szeretnénk a továbbiakban is legjobb tudásunk szerint meghálálni ezt az együttműködést” – fogalmazott Vári Attila.

A válogatottakat Bíró Attila, a női együttes szövetségi kapitánya képviselte. A tavalyi hazai világbajnokság után újjáalakuló női válogatottról szólva azt mondta, viszontagságos éven vannak túl.

„Még az út elején járunk, de jövőre ez már nem lehet kifogás”, megvan az a 17-18 játékos, aki a tokiói olimpiáig a csapat gerincét alkothatja – nyilatkozta.

Miután a két vezető aláírta a megállapodást – amelynek anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra –, Beck György átadta a 2007, azaz az első Vodafone-os szerződés óta napjainkig tartó időszak legeredményesebb válogatott játékosának járó elismeréseket Varga Dénesnek és Keszthelyi Ritának.

A Duna Arénában rendezett sajtótájékoztató után indult el Fábián Sára, a Vodafone Magyarország Alapítvány „digitális kórházi angyala” egy vízilabdázókból álló „meglepetéscsapattal” – Manhercz Krisztiánnal, Vámos Mártonnal, Gangl Edinával és Szűcs Gabriellával –, hogy a Mikulás-nap alkalmából megajándékozzák a Bethesda Gyermekkórház betegeit.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.12 23:30:44

Vízilabda CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Így fest, amikor egy sportvezető rendre hangsúlyozza, nekünk a versenyzők az elsők – ám a tettek azt tanúsítják, hogy egy frászt azok.

2018.12.07 14:16:56

Vízilabda nemzetisport.hu

December 14-16. között a Magyar Kupa négyes döntőit rendezik, majd december 22-én a Tippmix Szuperkupa a tét! (x)

2018.12.02 00:13:10

Vízilabda BALLAI ATTILA

„Az egész életem a »lapozásokról« szólt. Mindig le tudtam zárni időszakokat, és teljesen ki is léptem belőlük.”

2018.11.24 13:08:49

Vízilabda BALLAI ATTILA

„Peking óta nem tudtuk azt hozni, amit korábban, sajnos itt, a londoni olimpián sem.”

2018.11.19 08:53:51

Vízilabda BALLAI ATTILA

„Ki kellett már játszanunk nyerő kártyákat, de azért tartalékoltunk a döntőre is egyet-kettőt. És nem a tök alsót.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS