Vízilabda: elfogadták Benedek beszámolóját; nem indulunk a világligában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.22. 11:29
null
Benedek Tibor csalódásként élte meg az ötödik helyet (Fotó: Szabó Miklós)
A Magyar Vízilabda-szövetség elnökségi ülésén Benedek Tibor férfi és Bíró Attila női szövetségi kapitány is értékelte az olimpiai szereplést, amelyet mindketten csalódásként éltek meg. A testület néhány kérdés után egyhangúan fogadta el a beszámolókat. Azt is bejelentették, hogy a férfiválogatott nem indul a világligában.

„Nagyon erős csapatunk volt, egyénileg is mindenkivel felvettük a versenyt. Ezért is csalódás a végeredmény, hiszen az érem simán benne volt csapatban” – említette a riói ötödik helyezéssel kapcsolatban Benedek Tibor, férfiválogatottunk szövetségi kapitánya, akihez volt néhány kérdés, majd az elnökség egyhangúan elfogadta a beszámolót. Kiderült, férfiválogatottunk nem nevez a világliga idei küzdelmeire.

Női válogatottunk kapitánya, Bíró Attila elmondta, csalódás, hogy érem nélkül tért haza az együttes az olimpiáról (a negyedik helyen végzett), de a magyar válogatott erejét jelzi, hogy a kevés csapatok egyike, amely elkaphatja az olimpiai- és világbajnok Egyesült Államokat a jövőben. Beszámolóját egyhangúan fogadta el az elnökség.

Az elnökség arról is döntött, hogy a férfiválogatott nem indul a világliga mostani kiírásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik