Vízilabda: a 7. helyen végeztünk a junior Eb-n

2016.09.18. 19:14
A magyar férfi junior vízilabda-válogatott a házigazda elleni magabiztos győzelemmel a hetedik helyen zárta a hollandiai Európa-bajnokságot.

„Ez a mai meccs könnyűnek ígérkezett, és végül az is lett, mert az első negyedben és a második negyed elején egyszerűen elvettük a hollandok kedvét. Jól játszottunk, főleg hátul ment jól. De szép gólokat is lőttünk. Ma Sólyomvári Márton védett, és mondhatom, voltak bravúrjai is" – értékelt a mérkőzés után Horkai György szövetségi edző a waterpolo.hu-nak. „Ez a mai meccs könnyűnek ígérkezett, és végül az is lett, mert az első negyedben és a második negyed elején egyszerűen elvettük a hollandok kedvét. Jól játszottunk, főleg hátul ment jól. De szép gólokat is lőttünk. Ma Sólyomvári Márton védett, és mondhatom, voltak bravúrjai is" – értékelt a mérkőzés után Horkai György szövetségi edző a waterpolo.hu-nak.

„Hetedikek lettünk, ez van, nem ezt terveztük. Sajnálom, ahogy alakult, sajnálom a fiúkat, mert ennek a csapatnak a négyben kellett volna játszania, minimum. Jó játékosaink vannak, akik most visszamennek a klubjaikba, folytatni a munkát, ehhez sok sikert kívántam nekik. Remélem, azért valami változni fog, a történtek talán rávilágítják az illetékeseket arra, hogy nem minden megy jól nemzetközi szinten. Megnézzük a döntőt, majd hétfőn megyünk haza."

FÉRFI VÍZILABDA, JUNIOR EURÓPA-BAJNOKSÁG (HOLLANDIA)
A 7. HELYÉRT
Magyarország–Hollandia 17–5 (4–2, 5–0, 4–2, 4–1)
Gólszerzők:
Burián 5, Manhercz 4, Simon H. 3, Nagy Á. 2, Szatmári 2, Teleki 1, ill. Scherrenburg 2, De Meij, Van den Burg, Van Gent 1-1

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek