Vizes-vb: a férfi pólódöntő az M1 malmára hajtotta a vizet

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.08.05. 13:18
A magyar közönség több mint fele nézett bele hosszabb-rövidebb időre az M1 és az M2 közvetítéseibe a vasárnap véget érő barcelonai vizes-világbajnokság alatt, a Magyarország–Montenegró férfi vízilabdadöntőt pedig közel másfél millióan követték – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája a Nielsen Közönségmérés adataira hivatkozva hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a vb legkiemelkedőbb eseménye nézettségi szempontból a szombat esti férfi pólófinálé volt, amely Magyarország számára világbajnoki címet, míg az M1 számára 21.5 százalékos közönségarányt és közel 1.4 millió bekapcsolódó nézőt hozott. A 22 óra után kezdődő közvetítés idején az M1 volt a legnézettebb magyar csatorna, az átlagos nézettsége 613 ezer fő volt.

A közlemény szerint a július 21. és augusztus 4. között lezajlott vb M1-es és M2-es közvetítéseibe a magyar közönség több mint fele (4.8 millió néző – 51.8 százalék) belenézett hosszabb-rövidebb időre, és egy-egy néző átlagosan 4-5 alkalommal kapcsolt oda valamelyik úszószámra vagy vízilabda-mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik