Vizes vb 2017: újra tétmeccsen pólóznak olimpiai bajnokaink

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.18. 18:38
A hazai rendezésű vizes világbajnokságon Millennium névvel a medencébe ugrik az olimpiai bajnokok alkotta magyar csapat a masters kategóriában – írja a waterpolo.hu. A pólósok aranygenerációja augusztus 7–13. között száll harcba a vb-címért a Margitszigeten.

Igen, igen, újra vízbe ugrik, újra tétmeccsen ugrik vízbe a sok kedvenc, nevezetesen Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Märcz Tamás, Molnár Tamás, Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt, Vári Attila, és ott lesz a kispadon Kemény Dénes mellett Kósz Zoltán is!

„Már edzéstervünk is van – erősítette meg a hírt Kósz Zoltán, aki saját szerepével kapcsolatban mosolyogva így fogalmazott. – Elsősorban, mint edző szerepelek ebben a csapatban. Egyrészt én vagyok a legidősebb, a legrégebben kint a vízből, edzés nélkül – persze tudom, ez nem látszik, de viszont érzem magamon… A létszámlimit is a padra űz, ami legalább olyan megtisztelő, arról nem beszélve, hogy a legfontosabb, hogy ott legyek a csapattal, ne maradjak ki ebből a történetből.”

„Az első számú motiváció, hogy újra együtt legyünk – nyilatkozta a még mindig aktív Kiss Gergely. – Év közben erre ritkán van alkalom, szinte kivitelezhetetlen, hiszen mindannyiunknak sok a munkája, így egymástól távol vagyunk. Éppen ezért ez a masters világbajnokság remek apropó, hogy újra találkozzunk. Az egymás iránti tisztelet, a bajtársi ösztönök úgymond fel tudnak újra paprikázódni, ami arra ösztökéli a csapatot, hogy megpróbáljon jó eredményt elérni. A mezőny lutri, hiszen akár baráti társaságok, régi klubtársak állhatnak össze fantázianéven, egy biztos: mi különlegesnek számítunk, hiszen egy komplett válogatott generáció áll össze.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik