nemzetisport.hu 2017.08.04 13:07 Frissítve: 2017.08.04 13:32

NS Panaszláda: mi a helyzet a masters-vb ingyenes jegyeivel?

Aktuális, sőt kényes ügy, érdekes – egy-egy tudósítás, rövid beszámoló kereteit szétfeszítő – felvetés, vélemény, vita, azaz minden olyan téma, amely foglalkoztatja a sportért rajongókat, bekerül a Nemzeti Sport nem napi rendszerességgel jelentkező rovatába. A válasz reményében mi minden kritikát, panaszt, észrevételt továbbítunk annak, akit illet. Ezúttal a masters vízilabda-világbajnokság jegyigénylése a téma.

Augusztus 1-jén 12 órától lehetett regisztrálni a masters-világbajnokság pólótornájának esti csúcsmeccseire, a Millennium találkozóira. A viadalra ingyenes a belépés, de a Kásás Tamás-féle aranycsapat vízbe szállása miatt regisztrációra volt szükség.

„Régóta terveztük, hogy kimegyünk, és bennünket is a Millennium érdekelt volna – mondta Hajas Gábor, a hoppon maradt szurkolók egyike. – Már tizenegy órától néztem a rendezvény honlapját, ahonnan az Eventim oldalára irányítottak át. Aztán 11.55-kor a jegyiroda honlapján megjelent egy közlemény, hogy később indul a regisztráció, s noha utána is ötpercenként néztem az oldalt, egyszer csak azt láttam, hogy az összes jegy elfogyott. Közben a jófogáson pénzért árulják az ingyenes jegyeket, ez vérlázító.”

Megkerestük a regisztrációért felelős Ticket Expressz Hungary Kft.-t, amelynek ügyvezetője, Kovácska Gyula a szervezőkhöz irányított minket, hozzátéve, mindenben a szervezők utasításai és a velük kötött szerződés szerint jártak el. Technikai problémájuk nem volt, a jegyek három, illetve hét perc alatt fogytak el. Az ügyvezető úgy véli, „a szurkolói elégedetlenség egyik oka az lehetett, hogy az indítás után percek alatt talált gazdára több tízezer belépő, ami a rendszerünk hazai viszonylatban egyedülálló kapacitásának következménye”.

Az ügyben beszéltünk Borsa Miklóssal, a BP2017 Nonprofit Kft. szóvivőjével is: „A rendszer megnyílt délben, és abban a pillanatban el is fogytak a jegyek, az Eventim beszámolója szerint hatezren voltak az oldalon. A Hajós uszoda teljes nézőterét nem értékesíthettük, hiszen a sportolóknak is helyet kell biztosítanunk, és ugyan valóban a Millennium az esemény non plus ultrája, de rajta kívül még 119 csapat versenyez… Ezért lesznek sétálójegyek, amelyek csak a helyszínen kaphatók – a rendszer folyamatosan követi, mennyien vannak éppen bent, és ha valaki kijön, ennek megfelelően enged be nézőket. A jófogás.hu-val is felvettük a kapcsolatot, kérésünkre az összes ilyen hirdetést levették az oldalukról, csak azokat hagyták fent, ahol a szurkolók jegyet keresnek, amit ingyen átvennének.”

2019.04.15 12:48:05

Vízilabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

Új perspektíva nyílt meg előtte azzal, hogy tíz év edzősködés után az utánpótlás egyik szakmai vezetője lett.

2019.04.07 20:02:25

Vízilabda nemzetisport.hu

A házigazda 3–2-re még vezetett, de egy 4–0-s szériával elléptek Manherczék, és simán nyertek.

2019.01.13 13:07:49

Vízilabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA (szöveg), KONCZ GYÖRGY (fotó)

Tépték már fel az orrát és varrták össze a szemgolyóját, de a pólótól semmi sem tántoríthatta el.

2018.12.27 09:41:03

Vízilabda LAKNER GÁBOR

„A Ferencváros az a nagy hagyományú klub, amelyben szerintem minden téren ki tudok teljesedni.”

2018.12.20 15:15:57

Vízilabda nemzetisport.hu

Vári Attila: Az olimpiai kvalifikáció komoly sportszakmai feladat.