Női vízi Ek: Bíró Attila keretet hirdetett a hatos döntőre

waterpolo.hu waterpolo.huwaterpolo.hu waterpolo.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.16. 11:17
null
Újabb magyar–orosz meccs következik (Fotó: Madar Dávid/MVLSZ)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 15 fős keretét az Európa-kupa jövő heti hatos döntőjére – adta hírül a waterpolo.hu.

 

A mieink először az elődöntőbe jutásért játszanak, méghozzá Oroszország ellen, utána következhetne a házigazda, vb-ezüstérmes elleni csata. Nem mellékesen március 27-én, kedden szintén Pontevedrában, a Világligában játszik a magyar és a spanyol válogatott, így csapatunk az Ek-finálé után nem utazik haza.

„Három mérkőzésre készülünk – jelentette ki határozottan Bíró Attila, aki a sűrű menetrend miatt a keddi utazás előtt csak hétfőn tud két edzést tartani. – Az UVSE és a Dunaújváros szombaton Olaszországban játszik Euroliga-negyeddöntő visszavágót, nem lesz egyszerű dolguk, de legyen példa előttük a Sopron női kosárlabda-csapatának final fourba jutása.”

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE AZ EURÓPA-KUPA HATOS DÖNTŐJÉRE
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (FTC)
Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (UVSE), Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Keszthelyi Rita (UVSE), Kuna Szonja (BVSC), Leimeter Dóra (BVSC), Máté Zsuzsanna (BVSC), Parkes Rebecca (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (Dunaújváros)

NŐI VÍZILABDA EURÓPA-KUPA, HATOS DÖNTŐ
AZ ELŐDÖNTŐBE JUTÁSÉRT (március22.)

17.00: Hollandia–Olaszország
18.45: Magyarország–Oroszország

ELŐDÖNTŐ (március 23.)
18.45:
Hollandia/Olaszország–Görögország
20.30: Magyarország/Oroszország–Spanyolország

HELYOSZTÓK (március 24.)
12.00: bronzmeccs
14.00: döntő

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik