Kállay Márkkal pótolja Kiss Gergelyt a Primorac

Vágólapra másolva!
2010.08.29. 09:46
null
Kállay két külföldi ajánlatból válogathatott (Fotó: Farkas József)
Kállay Márk a montenegrói Primorac Kotorban folytatja pályafutását. A 24 éves pólós így csapattársa lesz a szintén magyar Steinmetz Ádámnak.

Az ősztől is lesz magyar csapattársa Steinmetz Ádámnak a Primorac Kotorban. Noha Kiss Gergely távozása után – a háromszoros olimpiai bajnok balkezes a Vasasba szerződött – úgy tűnt, az olimpiai bajnok center egyedüli magyar marad a montenegrói klubnál, végül lesz honfitársa, ugyanis az Euroliga-2. (tavaly első) együttes magyar játékossal pótolja Kisst.

A magyar balkezesekre vadászó kotoriak először a Vasassal szerződést bontó Létay Krisztiánt keresték meg, aki bizonytalan volt a váltással kapcsolatban. Pénteken viszont már arról írtak a montenegrói lapok, hogy a Primorac megegyezett Kállay Márkkal, s ezt érdeklődésünkre a junior Eb-bronzérmes pólós is megerősítette.

A 24 esztendős Kállay a BVSC-ben nevelkedett, majd a Vasasban és a Ferencvárosban is megfordult, a piros-kékekkel bajnoki címet nyert, az előző szezonban pedig a Honvéd játékosa volt.

Kétségtelen, Kállay Márk hatalmas lehetőséghez jutott a kotori szerződéssel, hiszen a világ egyik legjobb csapatában s talán a világ legerősebb bajnokságában (az Adria-ligában) bizonyíthatja, mire képes.

A JÁTÉKOS VÉLEMÉNYÉT A NEMZETI SPORT VASÁRNAPI SZÁMÁBAN OLVASHATJA!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik