Férfi vízilabda: újabb két évet hosszabbított az Eger légiósa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.17. 17:41
null
Sztrahinja Raszovics (jobbra) elfogadta Szécsi Zoltán klubelnök ajánlatát (Fotó: egrivizilabda.hu)
A szerb Sztrahinja Raszovics elfogadta Szécsi Zoltán klubelnök ajánlatát és a június 30-án lejáró szerződését két évvel meghosszabbította a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatánál.

 

 

„Hihetetlen számomra, hogy milyen közeg veszi körül Egerben a vízilabdát. Egy teljesen profi stáb biztosítja a feltételeket ami a legkényesebb igényeket is kielégíti. Nem szeretném ha úgy tűnne, hogy ilyenkor illik megdicsérni az edzőt, de Dabrowski Norbi nagyon felkészült, kiváló szakember. Sokat lehet tanulni tőle, még a legfárasztóbb edzéseit is élvezzük. A meccseknek pedig mindig úgy vágunk neki, hogy felkészültek vagyunk az ellenfélből. Jól kijövök a csapattársakkal is, itt tényleg baráti a légkör” – nyilatkozta Raszovics a klub hivatalos honlapján.

A szerb játékos külön kiemelte az egri szurkolókat.

„Sugárzik a felénk áradó szeretetük, s nemcsak akkor amikor nyerünk, hanem akkor is amikor veszít a csapat. Nincs olyan uszoda Európában, ahol mi felléptünk, s ha csak egy kis szűk, maroknyi társaság, de ne kísért volna el bennünket, ahol ne élvezhettük volna a biztatásukat, szeretetüket. Ezért tudjuk valamennyien, hogy sokkal tartozunk szurkolóinknak. Az elhangzottakon túl, azért is írtam alá két évre, mert ez alatt az idő alatt szeretnék itt valami kiemelkedő eredményt elérni a csapattal.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik