Férfi vízilabda: Kiss Gergely hazatérne, a Vasas az egyik célállomás

Vágólapra másolva!
2010.06.08. 07:21
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely szívesen hazatérne montenegrói klubjából, a Primorac Kotorból. A balkezes bombázó már tárgyalt is magyar együttesekkel, de a végleges döntés még nem született meg.

„Szeretnék hazamenni, ha otthon nem alakulnak olyan rosszul a dolgok, mint ahogy sajnos a jelek szerint alakulnak, és most nem a benzinárra gondolok – mondta a Primorac Kotor szélsője, Kiss Gergely, aki a zuhanyhíradó szerint a Vasas első számú kiszemeltje. – Nem titkolom, tárgyaltam magyar nagycsapatokkal, amelyekből nincsen sok, három-négy. A Primorac elnöke nyugatias üzletember, nem olyan, mint a Cattaro lelőtt főtámogatója, ezért nála kicsit lassabban őrölnek a malmok, mert sok gondja akad mostanság a cégeivel, hitelekkel, világválsággal. Egyelőre tehát nem tudom, hol folytatom, de szerintem a napokban eldől."

Kisshez kapcsolódóan Markovits László, a Vasas klubelnöke a Nemzeti Sport kérdésére válaszolva elismerte: tárgyaltak már Kiss Gergellyel, miként a montenegrói csapat másik magyar olimpiai bajnok légiósával, volt játékosukkal, Steinmetz Ádámmal is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik