Férfi vízilabda: itt a tizenhárom kapitányjelölt – a teljes lista

Vágólapra másolva!
2016.12.12. 22:12
null
A Kemény Dénes (jobbra) vezette testület titkos szavazással dönt Benedek Tibor utódjáról (Fotó: Veres Viktor)
A pénteki déli határidőig tizenhárom szakember nyújtotta be a pályázatát a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi tisztére, s noha több név már korábban is köztudott volt, az összeset most olvashatják először.



Cseh Sándor, Dabrowski Norbert, Fodor Rajmund, Gyöngyösi András, Teodoro Hadziteodoru, Lukács Dénes, Märcz Tamás, Igor Milanovics, Szécsi Zoltán, Tóth Gyula, Vad Lajos, Vidumanszky László és Vincze Balázs jelentkezett a Benedek Tibor távozása után megüresedett posztra.

Azaz tizenhárom edző küldte el a pályázatát a Magyar Vízilabda-szövetségnek, s amíg Cseh Sándor, Dabrowski Norbert, Gyöngyösi András, Märcz Tamás, vagy éppen Vincze Balázs pályázata régóta köztudott volt, míg Lukács Dénes, illetve Vad Lajos jelentkezését is hallani lehetett, addig például a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán, valamint a kétszeres első Fodor Rajmund pályázata meglepő.

Sőt, Igor Milanovics személyében olyan külföldi edző is pályázott, aki játékosként olimpiai bajnok volt, edzőként pedig a Partizant és a Reccót is BL-győzelemre vezette.

Az MVLSZ elnöksége december 15-én csütörtökön ül össze, az elnökségi ülés első napirendi pontja a kapitánykérdés, amelyben titkos szavazással dönt majd a testület..

A Nemzeti Sport keddi számában mind a tizenhárom jelöltet bemutatjuk és az esélyeket is számba vesszük. KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL VAGY TÖLTSE LE DIGITÁLIS FORMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik